1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

19. Як злупити репарації з РФ за Голодомор?

Десятки країн світу визнали Голодомор 1923-33 р.р. злочином проти людства й Холокостом українського народу. Вікірік показав нам ставлення нинішніх вождьків Кацапстану до злочинів, вчинених цим держбандформуванням — все відкидати, “не бачити Врменії Нагірного Карабаху якщо визнає український Голодомор” й брехати, брехати, брехати... 


У минулому Ізраїль отримав у 50-х роках минулого століття величезні репараційні виплати від Західної Німеччини за Холокост. Давайте коротко розглянемо як це було. 
Тоді, на одному з мітингів у Тель-Авіві Бегін сказав знаменну фразу: “Гроші репарацій очистять німців від провини за скоєні вбивства, й це буде справжня ціна цим проклятим виплатам”. Комісія кнесету прийняла рішення 8 голосами проти 7 уповноважити уряд Ізраїлю на підписання угоди з Німеччиною про виплату репарацій.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Договір було підписано в Нідерландах. 
Проте з юридичної точки зору ці репарації не мають під собою підстави тому, що Ізраїлю не існувало під час війни й Німеччина не могла заподіяти збитки державі, якої не існувало. 
Згідно з угодою, підписаною в Люксембурзі 18 вересня 1952, уряд Західної Німеччини зобов’язалося виплатити ізраїльському уряду репарації у розмірі трьох мільярдів марок і ще 450 мільйонів марок - Конференції єврейських організацій за пред’явлення матеріальних претензій до Німеччини. Аж до 1965 року Ізраїль отримав від Німеччини 822 млн доларів. 
Ще більшу суму отримали громадяни країни як особисту компенсацію за перенесені страждання, втрату здоров’я, життя близьких, майна. 
Репарації, без перебільшення, врятували Ізраїль від економічної катастрофи, а деякі дослідники вважають, що вони забезпечили й саме існування, виживання країни й зміцнили статус Ізраїлю, як єдиного законного представника й спадкоємця жертв Катастрофи. 
“Той, хто вважає, що можна взяти гроші й при цьому продовжувати ненавидіти німців і бойкотувати їх, помиляється, - говорив Рімальт.
- Неможливо взяти гроші й продовжувати політику ігнорування й бойкоту (Німеччини). Адже всі народи знають давнє правило: де торгівля, там і дружба”.
“Більше того, - продовжив свою промову Рімальт, - німці прагнуть до переговорів, щоб стерти з себе ганебну пляму, й ми останні, хто повинен допомогти їм зробити це, бо якщо є в історії сенс і справедливість, то повинна залишитися пляма Каїнової печатки на чолі цієї нації”. 
Ну і де ж пляма Каїнової печатки на чолі російської нації? 
Може хтось мені її покаже? 
Ці азіяти призвели до того, що під час Голодомору з 5 бабусь у мене залишилося лише 2 (двоє). Троє померло з голоду. 
З чого почнемо, панове? 

3 коментарі:

  1. Совет: начни с изучения архивных документов, где черным по белому написано, сколько зерна, рыбы и т.д. было отправлено нав Украину в период 1932-1933 г.г..

    ВідповістиВидалити
  2. А что хохлы на русском заговорили? Слово ГОЛОДОМОР явно придуманное русское!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я вообще за мир между желтыми азиатами-россиянами и белыми украинцами - зачем воевать?

      Видалити