1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

18. Форум тільки для українців

Чимало обдурених хохлів, що голосували за рецедивіста визнають, що помилилися. В Японії не праві самураї роблять собі харакірі. От якби хохли зробили собі харакірі! Кілька голосувань - і країна згуртована та монолітна. Проте це мрії. 


Повернемося до нашого фігуранта. Як так трапилося, що кримінальний злочинець,  антиукраїнець був обраним (це нечувано!) презіком? 
Що, ми, українці, нащадки князів, запорізьців, упівців подуріли й голосували за виродка, якого в давнину прогнали б з села? 
Ні. 
Ми за за цього емігранта не голосували. 
То як ця істота опинилася на Банковій? 
Правильна відповідь: політтехнології. 
А як це, політтехнології?

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Правильна відповідь: 
"Проблеми убивства білоруської нації. Аналітичні матеріали політтехнолога."  
"Проблеми зомбування росіян. Аналітичні матеріали політтехнолога."  
"Проблеми промивання розуму українцям. Аналітичні матеріали політтехнолога."
У цих дописах я описав в цілому як це робиться. 
Додайте до цього грамотне використання мертвих дітей, жінок, чоловіків українців - Голодомор. Тобто наших вони убили і нас стало менше, а азіятів сюди понаїхало на місце мертвих наших, і їх стало більше. 
І ще забув - конвейєрне створення хохлів, тобто масове зросійщення. 
І обман. 
Політтехнології й фальсифікації завжди йдуть пліч-о-пліч і застосовують їх чужинці. 
Ось майже все. 
Приклад: Кучма й Симоненко у другому турі. 
Пояснення: було це зроблено для того, аби голосували за Кучму, щоб не за Симоненка. 
Перш за все розберемося, чому українці розділилися у своїх поглядах?
Правильна відповідь: їх розділили. 
Хто розділив українців?
Правильна відповідь: люди у яких в руках ЗМІ, що майже всі є антиукраїнцями-толерастами. 
Як це було зроблено? 
Всім чудово відомо, що для того, щоб посварити двох, треба третьому давати цим двом різну інформацію один про одного. Крім того є ще одне цікаве явище. Закон такий психологічний є. Кожен з читачів стикався з ним в житті. 
Його спрощене формулювання приблизно таке: там, де є двоє особистостей, можуть бути і дві протилежні думки з приводу одного й того явища чи факту. 
То й що? Як це використовують на практиці?
Правильна відповідь: Елементарно, малята! Треба валом фабрикувати "позитивну" про фігуранта інформацію, і тоді ця думка обов'язково знайде своїх прихильників, навіть якщо йдеться про останнього негідника, що й трапилося під час останніх виборів. 
Невтішні підсумки: газети, журнали, радіо, телебачення, реклама, все в руках українофобів. 
Колись був "Вечірній Київ". Тепер він антиукраїнський. 
Колись була "Українська правда". Тепер вона не така то й вже українська, і щось не та там вже правда. І заправляють там на форумах одні поци, хохли та падєльнікі. 
Через власні ЗМІ вони безбожно брешуть, а обдурені українці потім виправдовуються: 
"Тю! А я, той, йому повірив! А шо? Однак скоро його свої донецькі теє, притрусять!". 
Уявляєте як ці недолугі хохли роблять собі харакірі! Або пропонують українцям компенсацію за свою страшну помилку!
Ну гаразд, діагноз ми встановили. Винних віднайшли. 
Які законні (а в нинішній ситуації всі способи законні, хоч цейсівська оптика в твердих руках, влучний зір і правильно вибрана позиція, хоч виборчий бюлетень) способи викинути зайд з України?
Правильна відповідь: крім всього іншого, українцям треба мати власне джерело тільки для українців достовірної інформації, аналітики і правильних порад.  
TV, FM, газета?
Правильна відповідь: антиукраїнці не допускають до телерадіоефіру популярні українські канали, знищують періодичні видання, вбивають головних редакторів - Г.Гонгадзе. 
Тому єдиним на сьогодні місцем, де можна розмістити таке інформаційне джерело тільки для українців, є Інтернет. Хоч і тут є свої складнощі, а райони й села не комп'ютеризовані, то каналом поширення інформації через Інтернет може бути модем чи мобільний телефон (смартфон)+під'єднаний універсальний ксерокс-сканер-принтер. Та політична партія чи рух, що розміщує по сільських клубах чи районних бібліотеках такі центри й має змогу забезпечувати тільки для українців достовірну інформацію, аналітику, рекомендації. 
Раніше таким центром майже була "Українська правда", що була скорше інформаційно-дискусійним клубом і котра нині, після вбивства головного редактора, стала підконтрольною антиукраїнцям.   
Зараз помітними стали тенденції створювати в Інтернеті форуми, чати з патріотичною проукраїнською тематикою, псевдоукраїнською, ніби то українською та ще й з гучною назвою. Багато з них контролюються антиукраїнцями щоб роз'єднати українство у спосіб, що вже описаний мною вище.  
Явний тільки для українців і мегапопулярний інтернет-ресурс ще не проявляється в мережі. 
І це лише справа часу. 
Зрозуміло, що його співробітники й сервери мають бути надійно захищені фізично та протистояти DOS-атакам як Вікірік чи "Кавказ-центр".
Ясно, що антиукраїнці теж спрбують "замутіть" такий псевдоукраїнський ресурс, щоб роз'єднати українство. І рекламувати вони його будуть - із шкіри пнутися: і DOS-атаки організувати, і з понтом судити, тіпа теж стражденні від режимчику. І наша задача вчасно викупити що це підступ і сповістити українців про нього, щоб ніхто з українців не повівся на тую брехню. 
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар