1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

17. Тю, чи то може ми дурні - 2?

"Терориста номер 1 убито спецназом американської армії..." - Президент США. За весь час як давньої так і новітньої історії Руси-України майже нема подібних повідомлень від наших керманичів. А варто було б зайнятися знищенням вождів агресорів і окупантів, як могла разюче змінитися вся наша історія! 


Знищити Чінгісхана й подальших ханів як Орди так і Криму, польских і московських князів, А.Шикльгрубера чи Й.Джугашвілі.

І справді, навіщо Його Ясновельможності Гетьману Б.Хмельницькому підписувати всілякі кабальні угоди з ляхами й московитами, якщо його характерники (козаки-нехристияни, що володіли надприродніми здібностями) могли знищити хоч всю еліту Європи?

Молодий Хмельницький разом з поляками воював проти турків. Осама бен Ладен - проти російських окупантів. І, як усі, користувався американською допомогою.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Обидва використовували терор як метод досягнення цілей. Осама зі своєю Аль-Каїдою здійснює підготовку та проведення терактів. Хмельницький керував діями своїх шпигунів та бойовиків. Так
було отруєно кримського хана Іслам-Гірея. Раптово помирає польський князь Вишневецький.
Четверо бійців невидимого фронту мало не вбили короля Яна Казимира. Розробкою та здійсненням спецоперацій займалася розвідка та служба безпеки, якою керував сотник пан Л. Капуста.

Чи, приміром, СБ ОУН-УПА взяти й знищити Й.Джугашвілі, скажімо, після 2 СВ?

Або ось іще цікавий факт: у польсько-українській різанині періоду 2 СВ були кревно зацікавлені як німці так і росіяни, що щедро й старанно розпалювали й без того підігрітий конфлікт.

Особисто я вважаю, що з українців підступно формують націю мрійливих гречкосіїв-салоїдів.

З 1340 року на довгих 600 років ми втратили власну державність і лише нині відновили.

Панове!

Ми не на своїй землі маємо з останніх сил боронитися від ворога, а на чужій землі маємо ініціювати конфлікти, що ослаблять чи дезінтеґрують агресора, або знищувати їхніх вождів, що допоможе позбутися чужинецьких впливів, набути сил та спокійно розбудовувати народ, Україну.
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар