1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

12. Про активних сябрів, шляхетну УПА, практичну ІРА й басків

Відгриміли побиттям опозиції й відсидками кандидатів у президенти так звані “вибори” у сябрів. Ми схиляємо голову перед звитягою УПА й заздримо успіхам ІРА, чуємо новини про басків. Давайте проаналізуємо їхні успіхи й невдачі, а то й незрозумілі дії.
 Сябри — зусилля розпорошено на гігантську кількість кандидатів, гігантська кількість протестантів трощить зовсім не те, що потрібно трощити, впродовж багатьох років жодних серйозних дій, щоб сколупнути коросту режимчика.



 Вони чудові “ганьбісти”.
 Весь час тільки те й роблять, що займаються мітинговщиною. Мітинговщина - це детально розроблений КДБ спосіб протидії опозиції діями завербованих керівників самої опозиції.
 Включає в себе все, що тільки завгодно, аби не зашкодити режимчику, а щоб опозиція зашкодила собі сама, чи в усілякий ізувірсько-садо-мазо-некрофільський спосіб зменшила власні сили з ресурсами й при цьому була 100 пудово переконана у власній правоті та святій непогрішимості. Для цього керівники опозиції (яких вербонув КДБ) виголошують наступні засоби

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

“протидії” режимчику: 
- оголосимо безстрокове голодування; 
- повідомимо про самоспалення; 
- збір коштів на підтримку чогось там; 
- пікетування ще чогось; 
- або ось давайте зберемо на цей раз ще більш велелюдний мітинг;
- на мітингу приймемо ще одну, на цей раз остаточну рішучу й безкомпромісну резолюцію з вимогами до режимчика негайно припинити мордувати нас, чи подібну маячню, і, не піддаючись на провокації, не проливаючи крові, тишком-нишком мирно розійдемося до наступного, ще більш грандіозного мітингу, (а навіщо тоді збиралися?) й так робиться 20 років підряд або й довше; 
- тощо;
 Тобто ніби то й купа дій, ось які грандіозні зусилля, а результату — пшик, нічого в країні після цього не змінилося, ресурси витрачено й довіра та надія народу з кожним таким мітингом дедалі меншає й меншає, а час спливає (на радість режимчику). 
 Сябрам дуже й дуже потрібен лише один громадянин (або й не громадянин) з хорошим зором, твердою рукою й цейсівською оптикою, який би всі проблеми міг вирішити й за значно скромнішу суму від витраченої кандидатами на вибори. Але немає в них осередку, навіть мікроскопічного, що запросив би такого громадянина (чи не громадянина).
 Результат? Який результат? А немає результату. Є геноцид - азіяти знищують їх як націю.

13. Проблеми вбивства білоруської нації. Аналітичні матеріали політтехнолога 

http://zemlj.blogspot.com/2014/01/13.html

 УПА - “ми воюємо на своїй землі” - це шляхетне гасло, але від карателів НКВС кожен третій українець убитий, повішений, розстріляний, замордований, трупом вкинутий в колодязь чи силоміць переселений на чужину. Каральні акції азіяти, чемпіони у злочинах проти людства, здійснювали після знищення якого-небудь  комуняки, чекіста чи партійного бонзи. Те саме й робило німецьке SS, проте в значно менших масштабах.  
 Співробітники СБ завдяки блискучій підготовці, власним здібностям та багатонаціональному складу проникали до силових структур й окупаційної влади поляків, німців, мадярів, азіятів. Головнокомандувач УПА, приміром, завдяки агентурним можливостям СБ, лікувався на чорноморських курортах. 
 Особливо відомі атентати членів ОУН проти німців. І жодного значимого знищення проти азіятів! Неймовірно! Звільнено Україну від чималої кількості “друзів народу” чекістів і дрібних партєйців, проте жодного члена хоча б ЦК КПУ чи комісара НКВСУ не зачеплено. Я сам був вражений, коли недавно це усвідомив. 
 Для порівняння — УПА знищила німецького керівника “штурмових відділів” SA гаубтштурмфюрера В.Лютце, особистого друга фюрера — кількаденний траур по всьому 3-му Рейху. За рангом це десь як член Політбюро ЦК КПРС у азіятів.
 Недаремно кажуть — “учи історію”!
 Та з таким особовим складом операція зі знищення вождька зайняла б що найбільше рік! І народився б останній з народжених в СРСР набагато раніше. 
 Жодного підірваного стратегічного заводу чи мосту, жодної значимої залізничної диверсії, жодної значної силової акції. А що заважало робити атентати не на своїй землі, а, наприклад, на Півночі? Якесь містечко взимку в завірюху ізолювати від джерел енергії і все заморозити? Це ж стане відомо на весь світ! Або ввести ціанистий калій чи культуру бурбонної чуми в трубопроводи центрального водопостачання столиці “цитадельки зла”? Й оголосити, що це лише початок? 
 Нічого навіть близько подібного нема. Лише на національні свята розклеєні листівки та стовпи пофарбовані жовтим-блакитним, жовтим-блакитним... Це теж дуже вагомо, але прочитаємо викладене вище й задумаємося. 
 Служили віддані офіцери й рядові УПА, військовослужбовці-українці з хорошим зором, твердою рукою й цейсівською оптикою, які могли б виконати наказ. А ось керівники не дали такого наказу.    
 Результат? Лише через багато поколінь, і то не від власних зусиль, а переважно від зовнішніх.       
 ІРА — точна орієнтація на фізичне знищення окупаційного вищого керівництва й королівської родини Британії. Ефективна конспіративна робота в умовах наскрізь “просвічуваної” крихітної Ірландії. Всі значимі акції не на своїй території, тому убезпечено й не “підставлено” своє мирне населення. Все виконано вкрай малими силами, буквально одиницями. 
 Ефективність настільки вражаюча, що Британія запросила допомоги у свого стратегічного партнера США - це пропагандистська машина США (Том Кленсі “Ігри патріотів” та інші книги й фільми, де негативно показують ІРА), спецслужби тощо. Ірландці з хорошим зором, твердою рукою й цейсівською оптикою отримали наказ й успішно виконали його.
 Результат? Ознайомтеся в інеті з успіхами ІРА взагалі, а Ірландії зокрема. Згоден, що це конфлікт цивілізованих людей з цивілізованими людьми. Вони й близько не знали, хто такі азіяти й жахів від їхнього дикунства, але головне - результат, а він у них є.
 Баски — копія ІРА. 
 Висновки.
1. Сябри — осередки опору знищено й завербовано окупаційним КДБ й організовано ним спрямовуються не в те русло. Питання просто анекдотичне — чи залишився там хоч якийсь опір, чи там його вже за інерцією організовує лише одне КДБ?
2. УПА, хоч і визнана наймасовішим в Європі Рухом Опору, але не робила те, що мала робити в умовах воєнної необхідності. Очевидно, що щось не так з вищим керівництвом. Учіть історію!
3. ІРА успішно виконала покладену на неї задачу, перемогла та зберегла й донині бойовий потенціал.
4. Баски швидко вчаться на прикладі ІРА й займаються суто конкретикою, а не мітинговщиною. 
Хто зробить аналіз про сучасну Україну?..

Немає коментарів:

Дописати коментар