1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

10. Посібник аматорам — перемагаємо режимчик

ХОЛОПИ — як на мене, то це напрочуд влучне слово для пояснення сучасного явища, відомого як нинішній режимчик, що чудово описує етнічне походження фігурантів та їх спосіб життя, виховання й поведінки. 


Більш детально кожен охочий може ознайомитися з цим явищем, уважно вивчаючи відеозаписи подій у ВРУ в себе вдома, зручно вмостившись на канапі. Там “подвиги” цих “красюків” зафільмовано з багатьох ракурсів.
   Кажуть, що легітимних засобів притрусити цю бидлоту майже вичерпано. І що вже настав час плюмбумотерапії.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

   Нічого не вичерпано!
   Зате настав час щось предметно з цим зробити. Найбільш вдало тут підходить давньоруська практика славних часів наших князів: “Поділяй і владарюй”. 
   Наприклад - холопське бидло полюбляє знімкувати відео з собою у головний ролі. Воно також зневажає й ненавидить геть усі народи світу. Починаємо з Європи. Акуратно доправляємо вказане відео до посольств і МЗС зацікавлених країн і ось вже групі холопів відмовлено у шенгені й вказано на двері.        
   У них у всіх остання клінічна стадія СНІДу — Синдрому Набутої Істерикопатії До українства та венерична форма антисемітизму. І ось вже популярні курорти Ейлату й місця паломництва для них закрито.
   Не менше їм не подобаються араби. Робимо точно такий фокус і ось їх завертають прямо в аеропорту Шарм-аль-Шейху.
   Так само працюємо з іншими країнами світу.
   Ці істоти між собою, знаєте, ще й спілкуються! Уявляєте про що? 
   Це перший поділ.
   Продовжуємо.
   Копаємо глибше. Нас цікавлять незаконні перекази грошей за кордон, відмивання грошей, усілякі брудні оборудки, контрабанда, наркотики, торгівля людьми й внутрішніми органами, викрадення дітей тощо. 
   “Захід нам допоможе” - радить перший український політтехнолог, правозахисник, ФОП Остап Бендер, що ще тоді явно передбачав сучасні проблеми, то ж авторськими методами боровся й перемагав не лише антиукраїнськи налаштованих йолопів, а й олігархів кримінального походження. Самі не будемо тут світитися й бруднитися. Чемно подякуємо за підказки й зробимо все чужими руками наших європейських друзів - Інтерполу. Надішлемо компру і ось, одного чудового дня, у кількох країнах планети, на величезну радість “невиїздних” холопів заарештовують кількох “виїздних”. 
   Це другий поділ.
   Починається тиха паніка. Холопи не знають, що відбувається й хто на них полює. “Невиїздними” починають вважати себе вже ціла отара бидлоганофф. Справжніх “невиїздних” там буде заледве 3-4 %. Решта будуть, зважаючи на власні минулі злочини самі себе вважати, що вони невиїздні, і таких набереться понад 90 %.   
   Звідки інформація? А послухайте, що люди навколо говорять - купа українців працюють у різних банках, корпораціях, легальних і напівлегальних фірмочках крізь які просто потоками течуть ріки інформації. Й анонімно скиньте інфру інтернетом по е-мейлу зацікавленій опозиції та й ще на кілька різних адрес. Дійде ґарантовано тому, кому треба!
   Тепер про діяспору. І не лише грошима вона може допомогти Великій Україні, а й міжнародною ізоляцією Кацапстану. Не вірите? Пояснюю. 
   Один із захутірмихайлівських ф’юрерків, з когорти “сортирних мочильників” - Ліліпутя, мав необережність бовкнути, що шпигував нелегалом за ФРН. Звідки ж нам знати, а може його діагноз “сортирного мочильництва” став проявлятися ще в Німеччині? А читаючи книги В.Суворова (українця Б.Різуна) з’ясовуємо, що “сортирні мочильники” могли оперувати по всій Європі! 
   І що ми про це знаємо? 
   Нічого! 
   Непор’єдок! 
   Тому українці, наприклад, Німеччини, можуть написати запит до “Управління захисту Конституції” ФРН про розслідування діяльності Ліліпуті на території ФРН: чи не вкрав бува чого, чи не замордував когось? Та ще й позов до суду подати й вимагати свідчень Ліліпуті особисто й екстрадикції його до ФРН. 

46. Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога

http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html 

   А ще можуть долучитися українці, громадяни Швейцарії, Бенілюксу, Нідерландів, Британії, особливо після свіжої справи з отруєнням Литвиненка. Та й канадійці з американцями — а раптом він туди літав? І сортири тамтешні відвідувати уподобав? І в газети всі ці позови та ще й в інтернет. Всі уявили наслідки для Ліліпуті взагалі, а для Кацапстану зокрема? Так ото ж! 
   Реально? 
   Цілком!
   Це третій поділ. 
   А як Яйцевінкович публічно заперечував факт Голодомору? А порушення ним Конституції з самозатопюваними суднами в Севастополі Харківським пактом до 2042 р.? Хтось подав про це до суду? Проінформував українців ну хоча б спам-розсилкою?
   Це четвертий поділ.           
   Нам важливо надавати по брудним загребущим рукам, щоб не лізли сюди, а з місцевими холопством вже якось розберемося.
   В час “Капєц”, коли народ почне вішати Яйцевінковича, важливо не допустити самосудів, щоб мати тушки для розслідування злочинів режимчика. Нам вдалося уникнути цього після Помаранчевої революції. Пам’ятаєте, як на довго в Києві встановилося свіже повітря, відсутня азійська лайка, вільне метро й чисті вулиці, а різні істоти з кацапськими виразами на мармизах не заважали милуватися краєвидами? Тоді в Кацапстані притьом опинилися і Яйцевінкович, і Сєрйога Підрахуй, та й інша дрібна бидлота. 
   Це взагалі досить полохливий планктон — за найменших різких рухів ноги в руки і навтьоки за хутір Михайлівський. Та ще й хваляться потім - як це їм вдалося злиняти вчасно! 
   Хочеться судити їх усіх судом Лінча, я розумію. Ще свіжий досвід дезинфекції суспільства методами Коліївщини, а нинішній ТОП менеджмент — поци та їх виконавці — холопи, дуже вже нагадують про ті звитяжні часи. Тому важливо не допустити тотального драпу поінформованого планктону. Багатьом українцям вони вже встигли принести немало горя — там чийсь синок збив машиною, там землю відібрали, а там голову відрубали й тіло закопали.
   Отже, у відповідальний момент зупиняємо транспортні засоби у різні способи.
   Не погано було б укласти досить ефективну ще за часів Совдепії “Дошку пошани” для особливих відморозків. У цьому разі холоп срання отримує листа з повним витягом: власними фотками в анфас і профіль, витяг з особової справи заведеної на нього з детальними поясненнями як, чому, коли, за які такі паскудства його туди записали та поглядами Кримінального кодексу на ці події й вічливою рекомендацією анонімно й суто добровільно в ініціативному порядку здати падєльніков, відповівши на питання які нас цікавлять в обмін на пом’якшення покарання. 
   І лупить дружина холопа його межиплечі, й не лізе вранішня кава й повертається, й заходиться кашлем холоп, бо знає за що!
   Це п’ятий поділ.   
   І час від часу влаштовувати “витоки інформації” про все вищеописане: прізвище, в якій країні заарештували, за що, які документи були передані владі цієї країни, за що на “дошці пошани” тощо. Цим ми зовсім не розкриваємо наші методи роботи, а займаємося дресируванням. Будь-який холоп, дізнавшись про сумну долю свого падєльніка, начальника, чи шістки (а такі новини вони миттю розносять між собою), задумається й про себе: “...ех житіе моє, битіє...”. І вже не буде так ревно виконувати накази, а перш за все подумає про себе, бидлогана, чи не зачепить це його? Чи не вилізе боком йому це в майбутньому? Чи не потрапить він під гарячу руку українців?
   Подібної самообмеженої скутості холуїв нам і потрібно.
   Це шостий поділ.   
   Або коли хтось зможе викласти в інеті фото всього персоналу Києво-Печерської Лаври МПЦ ФСБ, і взагалі всіх цих навколорелігійних діячів з усієї України з усіх парафій, а посилання чемно скинути "Кавказ-центру", Прибалтійським правоохоронцям, зацікавленим євро-американським структурам.
   Це сьомий поділ.
   А ще можна гнівно клясти ворогів по кухнях і на форумах, сходити до ворожки (й не одної), якій “замовити” Яйцевінковича, чи в мобільному замість сигналу виклику поставити:
-Лента за лентою набої подавай,
Вкраїнський повстанче в бою не відступай!
   Адже, при грамотному застосуванні то є не аби які методи, проте вищеописані видаються мені теж ефективними. 

Немає коментарів:

Дописати коментар