1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

четвер, грудня 20, 2018

138. Третя світова. Перебіг війни


Продовження.
Початок тут:
64. Третя світова війна. Початок і пророцтва
http://zemlj.blogspot.com/2014/08/64.html


Спроби аншлюсу України жовтими росіянами набувають дедалі чіткіших обрисів. Ці азіяти не вражають нас чимось принципово новим у стратегічному й оперативно-тактичному плануванні аншлюсу.




Майже завершено формування ударної групи військ в окупованому Криму. На східному кордоні України завершено вже давно. Цікаво, що це угрупування військ розгорнуто як для вторгнення в Україну, так і для окупації Білорусі. Допоміжні удари заплановано з Придністров'я й Білорусі. Удар з Білорусі дуже особливий 
 пердоклячаться взяти столицю Київ.
  
Удар з усіх чотирьох напрямів! Примарна маячня всіх померлих маршалів, фельдмаршалів і генералісімусів, вождів і фюрерів усіх часів і народів! 

Завданням обох груп військ є спроба концентричними ударами оточити  українську Операцію об'єднаних сил (ООС). У нашій країні річки течуть з Півночі на Південь. Тому диверсанти азіятів там спробують (якщо їм це дадуть зробити) підірвати мости. Потенційно це може завадити маневру силами української ООС.


Удар цілком може проходити через святі для нас Крути. 
Чому через Крути? Навіщо?
Ну не можуть вони утриматися від глумлінь. Не можуть. Така вже паскудна порода: 
34. Євромайдан. Що робити-3. Аналітичні матеріали політтехнолога

http://zemlj.blogspot.com/2014/01/3_25.html

Третя світова. Першими почнуть саме диверсанти ГРУ створювати техногенні аварії, щоб відволікти сили й увагу на ліквідацію наслідків розливу аміаку, зруйнування сховища радіоактивних відходів, прориву дамби тощо. Значну частину терактів заплановано виконати жінкам-терористкам. Їхні дії планують страхувати й посилювати крилаті ракети "Калібр", 9М729 (SSC-X-8), ОТРК "Іскандер". А ще смикнуться, кволенько так, спробувати ізолювати Україну від допомоги всього світу терактами на залізниці, мости шосе, аеропорти, ізолювати з моря.


Якщо хочеш щось сховати, то сховай це на видному місці. Росіяни накопичили чималий досвід постачання сил автомобільним транспортом. Тому залізничну гілку Кримського мосту добудовувати не поспішають.

Єдина стратегічна задача цього мосту  сприяти спробі аншлюсу України.
Все!
Це все!
І він своє відпрацював.
Це єдиний в історії капітальний проте одноразовий міст.
Більше така скрєпа їм не потрібна.
Мільярди, вкладені в його будівництво, пропаганду й мозкопромивання азіяти вважають хорошою інвестицією. 

Третя Світова. Тамошні "стратеги" вважають, що з успіхом аншлюсу України подальші спроби азіятів аншлюсувати європейців можна підтримувати перекиданням військ окупованою українською (а бажано ще й білоруською й молдовською) територією. Після цього міст більше не будуть підтримувати 
 немає сенсу цього робити для конструкції на плавучих ґрунтах. Він вже почав руйнуватися. 

Звідси по ресурсу мосту можна оцінити й максимальний час, який ще в нас лишився, щоб підготуватися, зустріти й розгромити окупантів 
 щонайбільше кілька років. Отже, якщо Кацапстан у 2018 році не сказиться, не зірветься з цепу, й не почне кидатися на всіх й кусатися, то 2019-го ймовірність нападу лише зросте. 

Не факт, що Кримський міст вдасться легко зруйнувати, як це нас запевняють деякі політики. Українська ракета "Нептун" дозвукова. Відносно легка ціль для російських наземних і морських зенітно-ракетних комплексів. Для винищувачів родини Су-27. До того ж азіяти добилися вражаючих успіхів у галузі радіоелектронної боротьби. А ми не знаємо наскільки відпорна до перешкод головка самонаведення "Нептуна".


Першою під удар окупанти планують нашу протиповітряну оборону (ППО). Вона для них як більмо на оці. Це в Сирії можна безкарно убивати бомбами з безпечної висоти. В Грузії. В Казахстані. Гелікоптери Ка-52 вправляються в окупованому Криму саме проти неї. Потім заплановано удар авіації.


А як ми зустрінемо авіацію супостата?

А ніяк!
А чому?
А тому, що наші винищувачі МиГ-29 модернізують у штурмовик для ударів по землі:
https://defence-ua.com/index.php/statti/4721-nove-dykhannya-dlya-mih-29

А навіщо?

Навіщо з винищувача МиГ-29 робити штурмовик? Адже над територією АТО й ООС нашу авіацію й так не застосовують через потужну ППО окупантів. Тому обставини вимагають модернізацією посилити саме винищувальні можливості.
Винищувачі МиГ-29 і Су-27 мають винищувати.

Український МіГ-29 проти Т-50: обрізання

http://aeroabc.blogspot.com/2017/06/fulcrum-29-supersonic-fa-18-hornet.html

Штурмовик Су-25 штурмувати.


57. Аналіз низки окремих аспектів АТО та її авіаційної компоненти

https://zemlj.blogspot.com/2014/06/blog-post_29.html

Я вважаю це саботажем. Зумисним закопуванням грошей у пісок. Окупанти за таке в 1937 році стріляли ворогу народу кулею в потилицю, а сім'ю висилали довічно на Сибір. У нас таке не практикується. Розслідування не проводиться. Саботаж.  


Третя Світова. Стратегічною метою окупантів не є спроба прорубати коридор вздовж узбережжя Чорного моря до Одеси й отримати води Дніпра для окупованого Криму. Стратегічною метою першого етапу окупації, (пукани розв'яжуться), є аншлюс Лівобережжя України.

Стратегічною метою другого етапу окупації, а до цього не дійде, то без зупинки аншлюс Правобережжя України з Молдовою включно.

Між етапами аншлюс Білорусі силами ФСБ. Більше й не потрібно. Там опиратися давно вже нікому. А біснуватого бацьку придушить його ж персональна охорона.

Він як і кримська скрєпа теж вже не потрібен.

Азіяти погрожують застосувати тактичну атомну зброю. Застосують вони її чи ні?

З усією відповідальністю, наскільки я знаю азіятофф, заявляю:
 вони не застосують тактичну атомну зброю!
Вони застосують стратегічні термоядерні заряди мегатонного класу! Третя Світова.
А для того, щоб було особливо "душевно" — нейтронні атомні боєприпаси, хімічну й біологічну зброю, або я погано знаю жовтих росіян:

131. Врахування особливостей ведення бойових дій противником при плануванні розвитку озброєння і військової техніки Сухопутних військ
http://zemlj.blogspot.com/2018/07/131.html


Окупанти цікаво вирішили проблему власної обмеженої кількості сил і ресурсів. В ОРДЛО проти урядових військ пуляють "абдрачєнці" з "нарота бамбаса". Також є "відряджені" з РФ з числа злочинців, убивць, гвалтівників, садистів, крадіїв і просто скрєпних виродків з жовтих московських неорасистів. Абізяни з автоматами сковують, зв'язують наші  урядові війська. Підставляють їх під удар в одному місці. А свіжі кадрові російські військові готуються до війни. Цікаве рішення.


Як нам боронитися?


Прийняти добровольців.

Так їх ніби вже прийняли відповідно до чинного законодавства?
Тупо прийняли на дуже тривалі в часі контракти. Тому переважна більшість добровольців відвернулися від армії. Це довго для них. Саботаж.
А це колосальний ресурс!
Це і є наш захист!
І перемога!

Добровольцями приймати всіх. Ще за часів Запорізької Січі старі й покалічені дідугани-січовики чатували на сторожових вежах у Дикому Полі. Вони передавали сигнал димом чи полум'ям ланцюгом веж про появу орди. Вони знали, що загинуть. Татари їх убивали. Це самопожертва.

Приходить дід. 80 років. Жилавий, бадьорий. Жіночка. 60 років. Хворий на СНІД. Невиліковно хворий. Навіщо злочинцеві сидіти у в'язниці? Застрахувати їхнє життя й брати всіх. Створити умови.

І справді? Навіщо гинути молодим і здоровим білим українцям, генофонду нації? Цілком можна зробити як в Іноземному легіоні, Франція.


Є купа бажаючих послужити тиждень, місяць, квартал. Юридично, крім ЗСУ, НГУ, МВС, як місця служби, у нас ще є Товариство сприяння оборони України де службу можна організувати. Чи служба в резерві. Нам потрібно щось на кшталт УНСО.
Ось як це має бути:
- Ти хто такий?
- Я? Доброволець!
- На скільки?
- Півтора місяці.
- Так, ось твій автомат, там тебе ідентифікують і запишуть, там дадуть аванс, а там твій командир. Бігом!
- Слухаюсь!

Третя Світова. У кадрову армію конче потрібно влити свіжу саме українську кров. Наприклад: звільняється на пенсію майор-підполковник-полковник зі штабу-управління-департаменту Міністерства оборони України. І тут же наступним числом його беруть на роботу туди ж але вже працівником Збройних Сил України. Цивільним тобто. А сам він ватник азіятомовний. Якщо я святкую 19 грудня Святого Миколая, то такий гуманоїд 18 грудня День народження Джугашвілі, 19 грудня Брєжнєва. Саботаж.


Вже зараз на всіх основних дорогах, перехрестях, ключових висотах мають бути блокпости. Боєприпаси вивезено й розосереджено. Організовано засади. Укріпрайони. Потім може бути вже піздно. На жаль, цього немає. Саботаж. 
А зброю народу тра роздати вже зараз.

Третя Світова. Цікаво, що протягом останнього тисячоліття Руси-Україні доводиться весь час знищувати загрози зі Сходу. Це стосується періоду історії й до Руси. До того ж кожна наступна загроза востократ лихіша й лютіша за попередню: послідовно черкеси, половці, хозари, монголо-татари, московити, росіяни. Ми ледве приходимо до тями після півтисячоліття окупації, як із обов'язковим крахом РФ приходить нова загроза зі Сходу — КНР. І буде все, як у тому старому політичному анекдоті часів окупації про конфлікти на українсько-китайському кордоні!

Слава Україні!
    

2 коментарі:

  1. Українцям не влада (влада як ціль) необхідна, а свобода.
    Перемога любою ціною - це також москалізм якийсь..

    Люба війна, а особливо війна сучасна, це війна за енергію, тобто за газ.
    В Україні газу забагато - Дашава (забезпечує імітацію "транзиту", дає газолін на Мозир в БССР), Шебелінка (забезпечує "голубий потік"), Полтава (нема де той газ вже діти), Крим (віддали москалям), словом - Україна обречена..

    Єдиний вихід - просвіта. Але українці - професійні неуки і робаки. На нашій Вікіпедії панують сторінки про спорт (спорт як ерзац лицарства) і населені пункти Польщі, Італії, Іспанії - що ще тре батракам?

    ВідповістиВидалити