1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

середу, листопада 21, 2018

136. Чому нас не поважають?


   А ви поважаєте немічного, безпомічного, безсилого, полохливого, підсліпуватого, зрадливого й старого дауна?
    Ні?
    А чому?
    А за що ж його поважати?



    Комплекс меншовартості українцям наполегливо нав'язували як європейці-поляки так і азіати-московити. Протягом 500 років окупації відбувалася селекція: повсталих
повісити, розумних — хохлатизувати, слухняних — визискувати.
    Найкращий спосіб життя для окупованих білих українців — це стан безперервного геноциду. Геноциди нам дбайливо організовували:
    татари — продавали в рабство;
    ляхи — пацифікація -1, -2, -3


130. Українсько-польські стосунки: незручні питання
http://zemlj.blogspot.com/2018/06/130.html


    юдеї — Голодомор;
    московити — все згадане вище з особливим папуаським дикунством.
     Комплекс меншовартості українцям нав'язали й отримали результат: наприклад квоти на пісні українською мовою та ведення програм українською мовою — це свого роду виправдовування українців перед натуралізованими емігрантами, українцями російського походження: «Це нічого, що ми тут шароварчиками потрусимо? Ми вас не зачіпаємо у нашій домівці? Ми вам не заважаємо жити в наші країні? Вам зручно у нашій країні? Може нам якось посунутися кудись? Може нам кудись дітися, щоб вам не заважати тут жити? Це нічого, що ми тут ще не всі повиздихали під час Голодомору і вам заважаємо в нас жити?».


16. Тю, чи то може ми дурні, або скільки антиукраїнців треба депортувати з України, щоб українець нарешті став почуватися як у своїй рідній українській Україні, чи нове бачення української національної ідеї?
http://zemlj.blogspot.com/2014/01/16.html


     Таке просто немислиме у тій же Франції чи Британії.
     Комплекс меншовартості українцям вже завдає чимало організованих, проте ще не скоординованих антиукраїнських дій.
    Сусіди через кордон бачать, що азіати окупували 20% нашої землі. Й собі хочуть.
    Сусіди через кордон розуміють, що білими українцями керують виключно обрізані громадяни України. І вони не будуть захищати Україну до останнього — здриснуть при першій же нагоді.
    Сусіди через кордон знають, що всією українською економікою володіть виключно обрізані громадяни України. Жоден необрізаний українець не є олігархом.
    Сусіди через кордон думають, що якщо відтяпати шмат української землі, то їм за це нічого не буде. А земля їм залишиться.
    Сусіди через кордон хочуть скористатися моментом, коли білі українці ще не вигнали цих гнид і вошей, і не утвердилися, як вони, в своїй країні.
    Сусіди через кордон чекають слушної нагоди, коли жовті росіяни рвонуться (в останній спробі), й під шумок собі щось у нас забрати.
    Сусіди через кордон часу не гають, а роблять низку конкретних дій, щоб забезпечити втілення вищеописаного: роздати національні паспорти, створити національні організації, мітинги з прапорцями, грошей на все це підкинути тощо. Рахунок вже пішов (якщо оцінити сукупні витрати всіх сусідів, без РФ, на антиукраїнські акції) на десятки мільйонів доларів.
    Сусіди через кордон усвідомлюють, що українська влада їм особливо не протидіє й нахабніють... Ось ці сусіди:
Білорусь, Молдова, Румунія, РФ, Польща, Словаччина, Туреччина (через Чорне море), Угорщина. 
    Ось такий він комплекс меншовартості українців!
    Тепер зрозуміло, чому нас не поважають?
   

Немає коментарів:

Дописати коментар