1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

неділю, серпня 18, 2019

Ситуація в Україні після виборів Президента України й дострокових виборів до Верховної Ради України 2019 року



Висновки:


1. З виборами Президента України й достроковими виборами до Верховної Ради України 2019 року завершилася політична фаза прихованого державного перевороту. Економічну фазу було виконано вже давно, адже всі так звані "українські олігархи" це ж2.


2. Зверніть увагу як елегантно й без крові ж2 утнула аншлюс України й повне усунення білих українців від влади в Україні. Ґлюпіх хохлофф взяли "без шуму й пилу":

Послання 25% порохоботів 75% ЗЄіБєнів #ж2
https://zemlj.blogspot.com/2019/08/25-75-2.html

3. Порівняйте, як нездало й криваво жовті азіяти-росіяни намагалися утнути аншлюс України збройним шляхом.

4. Міжнародний валютний фонд визнав українську націю найбіднішою в 2018 році.

5. Описані вище факти дають змогу зробити висновок про сформовану систему рабства в Україні, що відповідає всім ознакам рабства. Загальна декларація прав людини ООН. Стаття 4. Ніхто не повинен бути в рабстві або у підневільному стані; 
рабство і работоргівля забороняються в усіх їх видах.

6. Задумайтеся над тим, як нам розпочати національно-визвольну боротьбу в таких умовах за звільнення як від зовнішньої, так і від внутрішньої окупації. Впливовий бізнесовий американський журнал The Wall Street Journal у статті "Розуміння єврейського президента України" пише: "Після того, як Володимир Зеленський виграв на президентських виборах України, отримавши більшу кількість голосів за Порошенка в квітні цього року, його країна стала єдиною, крім Ізраїлю, де і президент, і прем'єр-міністр — євреї". 

Хрестоматія іудеєзнавства. Навчальний посібник #ж2

https://zemlj.blogspot.com/2019/09/blog-post.html

7. Зфіксовано перші сепаратні переговори окупаційного режиму з азіятами, де ж2 від нашого імені продає геополітичні інтереси і нашу територію в обмін на інтереси Землі Обітованної.

8. Відзначився перший ''офіційний'' представник нового окупаційного режиму такий собі Рабінович, що вважає, що в Україні не потрібно розмовляти українською на комітеті верховної ради. Такі да вважають, що в  Україні забагато українського.

9. Така ситуація не лише в Україні. Після нищівного розгрому й безумовної капітуляції СРСР у холодній війні, особливо запекло такими ж самими методами ці лукаві хотіли захопити владу в РФ. 

1 коментар: