1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

пʼятницю, квітня 12, 2019

144. Обрізані проти необрізаних: вибори 2019

Знайомий правозахисник багато й безуспішно судився за свої права. Потім у  нього померла дружина. Все це призвело до затьмарення його свідомості: він раптом став за ЗЕ. Сьогодні в Україні зійшлися інтереси такі да з жовтими азіятами-росіянами проти білих європейців-українців.

При цьому спосіб дії ЗЕ в соцмережах підозріло нагадують дії інтернеттехнологів Трампа під час виборчої кампанії:
143. НЕЛОХ або секрет успіху передвиборчої кампанії ЗЕЛЕНСЬКОГО
http://zemlj.blogspot.com/2019/04/143.html

Правда цікаво?
ЗЕ вважає українських студентів і молодь лохами.
Ті ведуться.
Й справді лохи!

Правильніше сказати такі да з РФ з такі да в Україні знюхалися. Хоча це теж неправильно. Вони завжди знюхані. Й не має значення в якій би країні вони не перебували. Скрізь і завжди вони захищають виключно свої, шкурні інтереси.
Наприклад: пріснопам'ятний Корбанбан у відповідь на спроби аншлюсу України і його матеріальні втрати, захотів націоналізувати Океан-плазу в Києві. Як виявилося, то була власність росіян братів Роттенбергівгів, найближчих соратників Ліліпуті.

І де тепер Корбанбан? Він захотв віддати майно такі да гоям-українцям. По понятіям такі да це тяжкий гріх. Тому він утік на історичну батківщину.

Зверніть увагу: всі так звані українські олігархи є такі да. Всі власники провідних медіа є такі да. При владі просто зашкалює кількість такі да. Вони ніколи не сварилися з Ліліпутею на відміну від Коломойши. Всі вони російськомовні. Жоден з них не помічений у виконанні безсмертного хіту всіх часів і народів: Ліліпутя х...ооооооо! Ла-ла-ла-ла-ла!!!

Тому й інформацію від медіа підконтрольних такі да ми отримуєму таку, щоб ми, не приведи Ягве, да не об'єдналися. Це для них страшний сон.

Інсайдерська інформація: поліції й пенсіонерам МВС вказано голосувати в першому турі за Ю, а в другому за ЗЕ.

Як правильно вести пропаганду для українців в Україні? Треба показувати життя в окупованому Криму. Цитувати того ж Кримського бандерівця:
https://crimeaua1.wordpress.com/

Показувати як тамошня вата в "радной говєні" виє, скавчить, строчить чолобитні сцарю й повільно прозріває. Показувати ОРДЛО із вбивствами, згвалтуваннями, жахливими злиднями, окупантами й абізянами на чолі й ватою, що повільно прозріває.

Такі да цього не роблять. Вони всі слухняно виконують розпорядження з Кацапстану як і що нам показувати. Фактично ми перебуваємо в ситуації внутрішньої окупації. Де окупантами є ця скандальновідома, близькосхідна, фінансово-релігійна й дуже екзотична народність. Звідси робимо висновок: білі українці фактично перебувають у рабстві такі да.  

Ось що про рабство говорить дуже націоналістична організація:
Стаття 4
Ніхто не  повинен  бути  в рабстві або у підневільному стані;
рабство і работоргівля забороняються в усіх їх видах.
Загальна декларація прав людини ООН.

Правозахисні організації розробили певні критерії визначення сучасного рабства:
Діяльність людини контролюється іншими особами за допомогою насильства або погроз його застосування.
Людина знаходиться в певному місці і займається певною діяльністю не по своїй волі, а також позбавлена можливості змінити ситуацію за власним бажанням.
За свою роботу вона або взагалі не отримує платню, або отримує мінімальну оплату, що не покриває її потреб на захист, повноцінне харчування, оздоровлення, лікування, освіту тощо. Вікіпедія.

Саме з описаних вище причин ми є найбіднішою нацією Європи.

Нам мало подолати окупацію зовнішню.
Нам потрібно здолати окупацію внутрішню.


ЗЕ - це тотальне знищення українства руками жовтих росіян. 


Після ЗЕ виборів не буде!

Зверніть увагу: не зважаючи на санкції азіяти продовжують нарощувати угрупування окупаційних військ. Тобто їхня спроба аншлюсу України буде незалежно від того, чи буде чинний Президент, чи ЗЕ. Ось тут є дві великі різниці.

Чинний Президент це організована оборона, допомога НАТО й США.
ЗЕ це зумисне підставлення наших воїнів у м'ясорубку котлів. 

139. Чи смикнуться жовті росіяни проти білих українців?
https://zemlj.blogspot.com/2019/02/139.html


Завдяки ЗЕ як азіяти так і близькосхідні розраховують раз і назавжди вирішити проблему українського Руху Опору, Майданів тощо: убити всіх активних українців які ще залишилися.   

Життя - це гра. Творець створив цей конкретний Всесвіт, у якому ми мешкаємо як ігровий майданчик.
Де хороша поведінка винагороджується в майбутньому.
Де погана поведінка карається вже в теперішньому.

Ще 1000 років тому білі українці-русини воювали сусідні народи вогнем і мечем. Ми створили найпотужнішу імперію тогочасного світу - Русь. Ми розгромили й завоювали одну з перших протоюдейських держав Хозарський каганат. Ми розгромили й завоювали чимало країн і народів. За все це ми були покарані 500 років неволі.

Ми відпрацювали карму. Русь-Україна відновила державність. Нам варто продовжувати відпрацьовувати карму й розбудовувати Україну. Білим українцям варто взяти відповідальність за свою країну. Це означає, що кожен можновладець і олігарх в Україні має бути необрізаним українцем. Нам треба правильно зробити свій вибір. 


І оживе добра слава,

Слава України,

І світ ясний, невечерній

Тихо засіяє…

Обніміться ж, брати мої,

Молю вас, благаю!

Тарас Шевченко, 14 грудня 1845, В’юнища

Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар