1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, серпня 02, 2022

Арістовічєзнавство. Хрестоматія

 


Брудний і гидкий фейлетон про ніби то ні в чому не винного.

Відмова від відповідальності: існування цього пасквіля стало можливим лише завдяки Конституції України, котра гарантує свободу думки, свободу поширювати інформацію. Будь які співпадіння значень слів, прізвищ тощо випадкові. 

Опус не містить жодної інформації. 

Арістовічєзнавство: один із розділів громадсько-політичних наук, підрозділ протидії українофобії походженням зі Сходу й Близького Сходу, відділ україножерства, об'єднане відділення зоологічного, печерного й тваринного антиукраїнства, сектор "Україну винайшов Лєнін", секція "Украина недострана, хохли недонация, die Untermenschen". Допомагає виявляти тих, хто політично перевзувється на льоту, відділяти мух від котлет, побачити, що не все те золото, що блищить.

Хрестома́тія (від дав.-гр. χρηστομάθεια, від chrestos — корисний і mathono — вивчаю, дізнаюсь) — термін, що має кілька значень:

1) збірник текстів письменницьких чи наукових творів та/або уривків із них, призначений для навчальних чи пізнавальних цілей;

2) різновид навчального посібника, що містить системно дібрані документи... ВІКІ

Ця стаття є продовженням

Порохоботам: чому 73% проти? 

https://zemlj.blogspot.com/2022/01/73.html?m=1

і має на меті допомогти 73% мешканців України, котрі мають право голосувати, зробити правильний вибір і проголосувти так як тра, і за кого тра.

Шановні пані, панове!

Полонені азовці, їхня жахлива доля, переповнили чашу терпіння. Еволюція одного популярного нині телеведучого, ютубера, пісіхолога, екс-військового,  послужила спонукальним мотивом для нас, НГО Міжнародний аналітичний центр права, написати цю нашу чергову нетлінку. 

А почалося все з того, що персонаж обтирався десь поблизу жОПа. А може й був прямо там. Радник, і все таке... Мо консультував там кого з приводу психології чи пісіхології. Йому дали в зуби мікрофон, поставили перед камерою, сяк-так зорієнтували про що базікати, й кинули під танк. Так ранній Арістовіч став об'єктом брутальних сексуальних фантазій розлучених і сексульно невтішених панночок, жіночок бальзаківського віку, снодійним для осіб із хронічним, функціональним порушенням сну, та заспокійливим для невротичних громадян із слабкою відпорністю до навіювань! Ну просто соплі з цукром. 

Неокашпіровський карочє. 

І дядько зазвездів. 

По цей бік камери він творив, він літав, він досяг омріяної самореалізації, він отримував гештальт за гештальтом, осяяня, і просто кайфував від роботи, а по той бік камери жіночки отримували оргазми за оргазмами, а трударі здоровий сон. Продажі кілограмів і літрів снодійного і заспокійливого помітно знизилися. Ось тут серединний Арістовіч чогось і бовкнув воєнного, безпекового, стратегічного. Його організм шпиняли всі, кому не ліньки. Тому й плакав ночами в подушку від несправедливості цих невдячних гоїв. 

Але так гартувалася сталь!

Справа зайшла вже до заміни, як пріснопам'ятну ашкеназі Мендельпендель, як одного чудового дня тіло отримало пропозицію, від котрої вже не змогло відмовитися. 

По чому це видно?

Передовсім пізнього Арістовіча чутно по "Олександр Олександрович", а не янелох, "Андрій Борисович" (про Єрмакака), а не жОПа. Видно по раптом різко добре поставленому звуку й світлу. По команді суфлерів, косметологів, контролерів, секретарів тощо за кадром.   

Арістовіча врятували дуже не публічні, можливо, навіть не громадяни України, проте близькосхідного походження, люди, що днем з вогнем зайняті пошуком чарівної палички, котра має переобрати перепіздентеня ЗЄ на другий термін. Вони то й знашли у Арістовіча не його палочку, прости Господи, а його рейтинг, що значно більший за його палочку.   

Тому від цього самого дня наш піддослідний ашкеназі з ентузіазмом почав топити за такого ж ашкеназі ЗЄ. Казати, що гідрант хороший, просто невдячні гої погано його розуміють, не знають за тактику, стратегію, що Чонгар розмінований правильно, що Буча й полонені азовці так має й бути та іншу прутню. 

І все це замість того, щоб почекати на об'єктивні й неупереджені висновки комісії, котра розслідує діяльність організованої злочинної групи ЗЄіБєні, і лише потім прийняти зважене рішення.

#ж2 Аналітичні матеріали по організованій злочинній групі (ОЗГ) ЗЄіБєні

https://zemlj.blogspot.com/p/httpszemlj.html     

Ось така прутня, малята. 

Проте міг би свій талант артиста розмовного жанру застосувати в правильному напрямку. 

Це як?

А ось так. Річ у тім, що цей колоритний персонаж належить до одного рідкісного підвиду Хомо Сапієнс. На Сході про таких говорять: він спроможний очорнити Пророка в очах Аллаха! В армії про таких говорять: рот закрив, робочий стіл прибрав, триндіти не мішки ворочати!

Це означає, що Арістовіч може виграти війну з папуасами сам бля, без ансамбля, без армії, гвардії, тероборони, ленд-лізу, і, ми не побоїмося цього слова, навіть без волонтерів!

А що для цього тра триндіти?

Для цього тра триндіть, що білі українці-європейці є білими, а жовті азіяти-московити є жовтими.

Як, і все? Так усі ж про це давно все знають!

Ні, не знають. Жовті азіяти-московити не знають, що вони жовті, а білі українці й досі не знають, що вони білі.  Мозкопромовальну пропаганду азіятів можна описати як "жовтий московський неорасизм". Тобто, московити ніби й білі, а от усі навколо або чорні, або жовті, але прямо це не називають. Московити ніби люди першого сорту, а інші другого й третьго, унтерменші, особливо хохли. 

76. Дослідження: чому окупанти-росіяни поводяться, як монголо-татари?

Аналітичні матеріали політичного психолога

http://zemlj.blogspot.com/2014/09/76.html

Так расистська пропаганда дає усівдомленння, що московит ніякий не білий, не людина першого сорту, а жовтий, людина другого й третьго сорту, ще упослідженіший за хохла, вганяє його в глибоку депресію. А декого в запой. 

Авессалом Подводний (справжнє імя Алєксандр Камєнский), учитель його, сам недовчився певним психологічним технологіям. 

https://nastroy.net/post/avessalom-podvodnyiy-biografiya-semya-knigi-po-astrologii 

Яким?

Ми не скажемо. Тому його учень і страждає всякою прутнею. 

Висновок: Арістовіч є флюгером, барометром, великим вказівним пальцем без манікюру, ректальним термометром у жОПі ашкеназі Єрмакака, що істино показує всю глибину істерики ашкеназі ЗЄіБєні, котрі відчадушно прагнуть загнати білих українців на переобраня препіздентеня ЗЄ на другий термін й уникнути лінчування, проте, як казала моя покійна баба: "срати, срати, а нічим"! 

Слава Україні!    

2 коментарі:

  1. що то за нахуй такий? Тут на арестовича биканули? ЩА ЯК ДАМ НАХУЙ!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Цікаво, а на що ж претендує сам ашкеназі Корчинський, виливаючи "своє бачення" ситуації на голови білих українців? Як на мене, то це якась маячня та нісенітниця бідного невдахи, який страждає "страждає всякою прутнею."

    ВідповістиВидалити