1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

середу, червня 19, 2019

Як #ж2 облаштовує Україну?



Шановні пані, панове!

Те, про що мріяв тисячі років і сотні поколінь один екзотичний близькосхідний народець звершилось! Відносно безпечна країна для їхнього існування, як вони сподіваються, на наступні тисячі років і сотні поколінь окупована!
Шма Есраел!



Розумієте, близькосхідну Землю Обітовану їм доведеться залишити. 
Чому?
Сила арабів росте. А от сила глюпіх хохлов падає. Обрізані по самі я... соплемінники вже на всі 100% володіють активами Руси-України. 
І це не брехня.
І не вихваляння.
Простий статистичний аналіз показує, що всі 100% так званих ''олігархів'' в Україні це ж2. Серед них немає жодного білого українця. 
Жодного!
Ж2 готує в Україні базу. Нову Землю Обітовану. 
Але чому? 
Навщо? 
Адже її їм колись раніше вже пообіцяв один із другорядних богів Яхве. 
За що?
За те, що ж2 була для нього гарматним м'ясом на побігеньках.

Але тут і є основне протиріччя. Яхве їх тупо кинув. 
Якої площі, якого розміру він обіцяв ж2 землю? 
Читаємо першоджерело:

27 Свій страх пошлю перед лицем твоїм, і приведу в замішання ввесь цей народ, що ти ввійдеш між нього. І всіх ворогів твоїх оберну до тебе потилицею.
28 І пошлю шершня перед тобою, і він вижене перед тобою хіввеянина, ханаанеянина та хіттеянина.
29 Не вижену їх перед тобою в однім році, щоб не став той Край спустошеним, і не розмножилася на тебе польова звірина.
30 Помалу Я буду їх виганяти перед тобою, аж поки ти розродишся, і посядеш цей Край.
31 І покладу границю твою від моря Червоного й аж до моря Филистимського, і від пустелі аж до Річки, бо дам в вашу руку мешканців цього Краю, і ти виженеш їх перед собою.
32 Не складай умови з ними та з їхніми богами.
33 Не будуть сидіти вони в твоїм Краї, щоб не ввести тебе в гріх супроти Мене, коли будеш служити їхнім богам, бо це буде пастка тобі!
Вихід. Глава 23

Звідси можна зробити зразу кілька висновків.
Перше. План тотальної зачистки території "Землі Обітованої" від місцевого населення був від початку. Як від початку в цей план входило й викорінення поклоніння іншим богам на окупованої території. Так що ні про ніякий "гуманізм їхнього бога" не може бути й мови.
Друге. Яхве заздалегідь готував ж2 до того, що битися їм доведеться не один рік. Чи то для того, щоб їх не розхолоджувало передчуття легкої перемоги, чи то він реально оцінював їх шанси.
Третє. У тексті буквально прозирає постійне побоювання Яхве, що ж2 від нього відвернуться перед авторитетом інших богів. Мабуть, на той момент його власний рейтинг був взагалі близький до нуля.
Четверте. Щоб застрахуватися від непередбачених ситуацій Яхве відряджає когось зі своїх помічників-богів ("янгола") для супроводу й дає вказівку слухатися цього "янгола" як самого себе.
І п'яте. Як показує нам історія, Яхве так до кінця і не виконав свої обіцянки, позаяк заявлені на горі Синай межі території "Землі Обітованої" так і не було досягнуто. Берегів річки Євфрат ж2 досягла лише вже при Соломоні, та й то тільки передовими бойовими загонами - найближча ж до цієї річки прикордонна застава його держави розташовувалася в Пальмірі, за дві сотні кілометрів від Євфрату. А до Червоного моря кордони країни такі да дійшли лише в ХХ столітті нашої ери.

А потім Яхве руками ж2 організував облогу й штурм Єрихону. Йому явно потрібен був якийсь артефакт, що залишився в тамтешніх храмах ще від часів Війни богів. 
І він його отримав. 

Так до Єрихону Яхве ніколи не вимагав, щоб абсолютно всі металеві вироби ж2 складала в "скарбницю Господа" - зазвичай вони зобов'язані були віддавати на потреби культу всього лише десятину. І вже зовсім ніколи його не цікавило залізо. Не зустрічається згадок такої вимоги й надалі. Але в чому причина такого виключення для Єрихону?

І тут буквально напрошується така відповідь на це питання. Яхве припускав (або навіть очікував), що в Єрихоні (швидше за все в якомусь храмі) знаходилася дуже потрібна йому "божественна зброя" (наприклад, схожа на зброю, викрадену в Рамзсеа II, але ще потужніша). 
По-перше, Єрихон - одне з найдавніших міст у світі, а відповідно тут могли перебувати й дуже важливі храми (з відповідними засіками). 
А по-друге, подібна зброя швидше за все була виготовлена з металу - звідси й вимога ж2 здати абсолютно всі металеві вироби, виявлені в Єрихоні. 

Щойно артефакт опинився в його руках - тільки його й бачили! Залишений без належного технічного обслуговування високотехнологічний Ковчег Завіту просто перегорів як електрична лампочка.

Усвідомлення вищеописаних фактів мучило вождів ж2 тисячоліттями.

Більше про ці події можна почитати тут:
112. Яхве против Баала - хроника переворота
http://zemlj.blogspot.com/2016/03/blog-post.html

Відтоді вони скрізь намагалися організувати свою країну. Їхнє розуміння своєї країни вельми оригінальне: ж2 нещадно визискує тамтешніх мешканців і від того чудово почувається. Я маю на увазі ж2 чудово почувається, а не мешканці.

Так було з Хозарським Каганатом зі столицею Ітиль на річці Волга. Каганат розгромили, а столицю зрівняли з землю Їхня Величність Князь Руси Святослав Завойовник.

Так було з Аргентиною й Ісландією, де ж2 створила умови для дефолту й легко скосила десятки мільярдів доларів чистого прибутку.

Так є з США, що винні трильйони доларів державного боргу Федеральній Резервній Системі банків яку контролює ж2.
Так є з Британією й Францією.

Щось подібне організовується і в Україні.

The Wall Street Journal
Розуміння єврейського президента України
https://www.wsj.com/articles/understanding-ukraines-jewish-president-11561070080

Як давно ж2 планувала окупацію й геноцид українців?
Дуже давно. 
Ще Їхня Величність Князь Руси Володимир Великий покарали злодійкуватих гендлярів цього екзотичного близькосхідного народця за шахрайства при торгівлі сіллю. А було це десь тисячу років тому. Отже, якщо цей кримінальний факт потрапив до історичних хронік, то це є опосередкованим свідченням про впливовість і чисельність їхньої діаспори в Русі.

Під час спроби відновити державність Руси Іхньою Світлістю Гетьманом Війська Запорізького Богданом Хмельницьким ж2 винищувалася вже як колаборанти на користь ляхів. І винищено їх було настільки багато, що саме українців ж2 й досі вважає своїми найбільшими кривдниками, а не німців з їхнім Гітлером, концтаборами й газовими камерами.
Порівняємо: за роки 2СВ націонал-соціалісти знищили близько 6 мільйонів ж2, з них півтора мільйона дітей, що становило приблизно третину загальної чисельності ж2 в усьому світі в той час. 
Отже, ж2 вже тоді замешкала на нашій землі з підлими окупаційними планами. 

У 20-х роках минулого століття ж2 запропонувала Сталіну утворити їхню республіку в Криму. Сталін утворив, але на Далекому Сході.

І лише нині ж2, через майже 1000 років добилася успіху: економіка, політика, ЗМІ, уряд Руси-України повністю в їхніх руках.

Як ж2 планує облаштувати Україну?
Працюй на мене, глюпій хохол.
Ось так.
А як це технічно?
Створений українцями продукт ж2 переросподіляє на свою користь. Зверніть увагу: ж2 зазвичай працює в різних фондах, грантожерських організаціях, і на керівних посадах. Їм постійно підкидають грошенят як готівкою, так і натурою. Подивіться, які школи вони будують для своїх дітей!
Саме через вищеописане рабство МВФ у 2018 році визнав українську націю найбіднішою в Європі.

Скільки українців треба убити, щоб ж2 благодєнствовала в Україні?
Багато.
У який спосіб убити?
Природній.
Свого часу ж2 вирішувала українське питання методами геноциду. Це ж2 винна в низці Голодоморів 1921—1923 роках, 1932—1933 роках, 1946—1947 роках.

І я не знаю, чи запущено незворотній механізм знищення українців чи ні? І звідки ж2 знає за такі способи знищення націй?

Наших дітей народжується дедалі менше, найкраща молодь виїздить за кордон. Ж2 поступово нас заміщує на найгрошовитіших посадах і в найгрошовитіших видах підприємницької діяльності. Ви подивіться як ж2 облаштовує школи для своїх дітей в Україні! Як дбайливо звозить туди своїх дітей автобусами.

Ж2 багато живе посеред злиднів українців, що працюють на них.

Ось типовий зразок як мислить ж2. Їхній найголовніший в Україні постійно затримує зарплату українській прислузі. Мотивує тим, що "раптом ми тобі заплатимо, а наступного дня ти підеш". 
Тому працюй. 
І не питай про зарплату!

Звісно, що в Україні не мешкає 72% такі да, що проголосували на користь ж2. Просто ж2 має в своїх руках провідні ЗМІ. Азіяти-росіяни показали важливість промивання мізків через ЗМІ, соцмережі, тощо.

Ми, неприбуткова громадська організація "Міжнародний аналітичний центр права" SAM SFPY5, NCAGE UA18324774219, DUNS 498564332, є одним із претендентів на звання "Праведники народів світу в Україні". Готові взяти грант під цю тему: 

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B2_%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D1%83_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96

Чому? 
Тому, що ми вже вкотре застерігаємо громадян України такі да походження: негайно їдьте з України. Рятуйте життя своє і своїх родичів. Своє майно, активи, набуту власність. Потім вже може бути піздно. 


Свого часу я не знав і не уявляв як можна вигнати Яйцевінковича і його банду, горіти їм у пеклі. Ми їх вигнали. 
Тепер я не знаю і не уявляю як можна вигнати ж2.
Слава Україні!

Продовження теми:

День Незалежності: як ж2 облаштовує Україну

https://zemlj.blogspot.com/2019/08/2_20.html

Немає коментарів:

Дописати коментар