1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

пʼятницю, жовтня 05, 2018

134. Сім`я в законі

Сім’я в законі, або Аспекти юридичного захисту української сім’ї
Шановні пані, панове!
Вікіпедія пише, що сім’я або родина — соціальна група, що складається з людей, які зазвичай перебувають у шлюбі, їхніх дітей (власних або прийомних) та інших осіб, поєднаних родинними зв’язками з подружжям, кровних родичів, і здійснює свою життєдіяльність на основі спільного економічного, побутового, морально-психологічного укладу.


Сімейні відносини в Україні регулюються Сімейним Кодексом України та іншими нормативно-правовими актами. Визнається тільки шлюб, укладений у державних органах реєстрації актів цивільного стану. Релігійний обряд шлюбу, так само, як і інші релігійні обряди, не мають правового значення і є особистою справою громадян.
Юридичний захист сім’ї має кілька напрямів:
захист у суді;
майнові права;
здоров’я;
спадщина;
діти;
безпека фізична тощо.
Читач може мені справедливо заперечити: необрізані українці сидять у в’язницях довгі роки за вкрадені кілька тисяч гривень, а чужинці, що отримали наше громадянство, виходять на поруки народних депутатів за вкрадені кілька мільярдів гривень.
Це правда? Так, це правда. Типові проблеми країни, що потерпає від внутрішньої окупації, — подвійні стандарти та дискримінація корінних мешканців. Перевірити можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 
Як захистити сім’ю? Не красти.
Описане вище стало можливим тому, що судова система України в глибокій кризі. Президент-утікач, тричі не засуджений Віктор Янукович (ненатуралізований громадянин України білоруського походження), прагнув повторної окупації України Російською Федерацією. Для цього застосував судову систему не лише з метою пограбування нашої країни, а за для боротьби з волевиявленням українців.
Росіяни — окупанти — зовнішні вороги. Чужинці з українським громадянством —внутрішні вороги. Сім’ї чужинців володіють провідними підприємствами й ЗМІ, банками й землею, надрами та іншими активами. Серед олігархів-мільярдерів немає жодного українця. Жодного! Лише чужинці. Як перевірити? Зазирніть на сайт електронних декларацій держслужбовців.
Як захистити сім’ю? Заробляти мільярди й бути успішними!
Суверенна держава Україна пережила сильний постокупаційний вплив окупантів —росіян, азіатів, з їхнім бакшишем (хабарем), тотальною несправедливістю, керованістю суддів тощо. Нині Україна повертається до Європи після майже 500 років окупації. Європейські ж цінності повністю протилежні: справедливість, свобода, рівність закону для всіх. Саме тому для захисту прав європейців в останній інстанції й було створено Європейський суд із захисту прав людини в місто Страсбург у Франції. Діяльність українських представників у цьому суді, як зазначають правозахисники, більш ніж сумнівна, але це краще з того, що ми маємо.
Ситуація в українському судочинстві змінюється дуже повільно. І підтвердженням цьому є кримінальні справи проти суддів-хабарників, які висвітлюють мас-медіа. Пересічній українській сім’ї важко тягатися з олігархами й можновладцями. Тому Євросуд є для нас останньою надією на справедливість.
Як захистити сім’ю? Звернутися до Євросуду.
Кожен повнолітній громадянин України може подати позов до Євросуду з прав людини. Захистити себе юридично означає знати свої права і свободи. Їх вичерпно описано в Конституції України. І про сім’ю теж. Усе законодавство, що захищає українську сім’ю, знати й вивчити неможливо. Тому кожна українська сім’я не має соромитися консультуватися з фахівцями щодо юридичних питань. Якщо вона не має грошей на адвоката, для захисту своїх прав може звернутися по безплатну юридичну допомогу. 
А грошове вираження своїх прав і свобод у частині захисту сім’ї можна знайти в українських законах і програмах Уряду України. Про субсидії знають, мабуть, усі. Менш відомими є державні програми забезпечення безплатними ліками хворих на цукровий діабет, вірусний гепатит, СНІД тощо. Де про це дізнатися й одержати ліки? У сімейного лікаря. 
Як захистити сім’ю? Лікуватися, бути здоровими, не хворіти!
Ще менш відомими є вузькоцільові державні програми. Наприклад, безплатна програма допоміжних репродуктивних технологій для бездітних сімейних пар. І хоча вона умовно безплатна й прописана настільки нездало, що здається ніби зумисно все так зроблено, щоб українці вимирали. Проте вона чинна, і бездітні українські сім’ї мають шанс стати батьками. Де про це дізнатися? У найближчій жіночій консультації.
Як захистити сім’ю? Лікуватися, плодитися й розмножуватися!
Світ стрімко глобалізується. Дедалі частіше на українських вулицях можна зустріти чорних африканців, мулатів, латиносів тощо. Що вже казати про мільйони жовтих українців російського походження, переселених з території РФ. Більшість із них має промиті російськими ЗМІ мізки та є ворожими до нас. У багатьох українських містах на вулицях сім’я українців постійно стикається із суцільною російською мовою, російською культурою: це шибко чужинці однако.
Як захистити сім’ю? Як у таких умовах українській сім’ї виховувати дітей? Знайти дитсадки й школи, де діти, учителі й батьки спілкуються українською мовою.
Україна й досі потерпає від наслідків диких безперервних геноцидів, які вчинили окупанти — росіяни й поляки. Суду на кшталт Нюрнберзького процесу над ними й досі не проведено. Росіян ще не заспокоїли, от вони й окупували Донецьк, Луганськ, Крим.
Як захистити сім’ю? Виїхати з окупованих територій і подати позов до міжнародного суду ООН.
Пересічна українська сім’я злиденна, мов ті церковні миші. Нужда, постійне безгрошів’я й недоїдання. Чи можливий юридичний захист сім’ї від бідності? Так, якщо в Україні буде українська влада. Нині ж українські чоловіки важко гарують і заробляють копійки, а українки ще менше. А ще алкоголізм, насильство, одне, максимум двоє діточок у сім’ї. Хтось скеровує націю на шлях вимирання. Відомі й прізвища організаторів усього вищеописаного, а також того, про що буде йтися нижче, які є безпосередньою причиною того, що Україна й досі найбідніша країна Європи. Які неправильні дії? Скаржитися на лиху долю й нічого не робити, щоб збільшити прибутки.
Як захистити сім’ю? Діяти! Робити стільки спроб, скільки потрібно для забезпечення гідного рівня життя!
Якщо Україну ніяк не вдається окупувати територіально, то азіати пробують окупувати її політично. Річ у тім, що ми, українці, і досі не створили жодної провідної української політичної партії. Жодної! Без винятку! Я повторю ще раз, щоб підкреслити виняткову важливість цієї тези: жоден білий українець не причетний до створення, фінансування й керівництва жодною провідною так званою українською партією! Провідні так звані українські партії очолюють, фінансують і скеровують чужинці з нашим громадянством. Вони зневажають нас, нашу мову, культуру, відкидають наші цінності. Діють в інтересах закордонних країн в Україні. Торгують нашими інтересами, а наші інтереси вони, звісно, не обстоюють.
Внутрішня окупація — найстрашніша нині загроза самому існуванню української держави. 
Як захистити сім’ю? 
І оживе добра слава,
Слава України,
І світ ясний, невечерній
Тихо засіяє…
Обніміться ж, брати мої,
Молю вас, благаю!
Тарас Шевченко, 14 грудня 1845, В’юнища

Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар