1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

понеділок, лютого 23, 2015

98. Як нашому Мінстецю та Lifenews з`їсти?

Убивчу ефективність Lifenews визнано в усьому світу. І в ЄС і в США розуміють, що цей інструмент промивання мозку вкрай ефективний, і що з цим треба щось робити і якось протидіяти.

Питання як? Як ефективно протидіяти? Адже в ЄС і в США та й в Україні й так предостатньо різноманітних ЗМІ. Й усі ЗМІ американців і європейців вони виявилися неефективними проти Lifenews азіатів. Чому?
Як організувати роботу ЗМІ для протидії Lifenews, якщо в Україні, ЄС, чи США приймуть таке рішення? Аналіз показує, що для цього потрібно буде застосувати шкалу емоційних тонів. Ця шкала показує емоційні тони людини. Ці тони змінюються від найвищого до найнижчого й включають у себе (за мірою того, як ми рухаємося, вниз від життя до смерті):

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

4.0  ентузіазм
3.5  радість
3.0  консерватизм
2.5  нудьга
2.0  антагонізм
1.5  гнів
1.1  прихована ворожість
1.0  страх
0.5  горе
0.1  апатія

Кожному рівню на шкалі присвоєно довільне числове значення. Шкала тонів має багато аспектів. Якщо користуватися нею, можна передбачити поведінку не лише однієї людини, а й великих груп людей. Також можна впливати на людей.

Як це працює в РФ? Тут треба розуміти, що велика частина населення РФ  спита й перебуває в емоційному стані апатія. Це зараз вже встановлено Російською академією наук, що понад 90% усіх росіян мають "азійський ген". Тобто належать до жовтої азійської раси,  монголоїдів. Носії "азійського гену" відомі вразливістю до такої хімічної сполуки, як С2Н5ОН. Це хімічна формула етилового спирту, алкоголю. При вживанні залежність розвивається майже миттєво.

Велика частина росіян перебувають в емоційному тоні страху. Це і є та, найбільш активна частина населенні РФ на яку, власне, й спрямовано основний зомбуючий вплив російської «системи промивання мізків».

Про основні проблеми зомбування росіян я вже писав тут:

http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/14.html


Чому велика частина росіян перебувають в емоційному тоні страху? Тому, що їх у страх заганяють ФСБ, організована злочинність та давній традиційний азійський уклад життя. Нагадую, що росіяни не слов`яни, росіяни – це поверхово ослов`янені азіати. А азійський спосіб життя відрізняється домінуванням одного вождя коштом упослідження інших.

Як працює з росіянами Lifenews? Lifenews використовує одну цікаву особливість шкали емоційних тонів: якщо з людьми спілкуватися на півтону вище того емоційного тону, ніж в якому вони перебувають, то люди «піднімаються» до цього тону. Це має такий вигляд:
1.0  страх + 0.5 тону = 1.5  гнів.

Крім того, люди влаштовані так, що зазвичай краще сприймають інформацію, яка має таке ж емоційне забарвлення, той же самий емоційний тон, в якому вони самі перебувають. Тому ті росіяни, що перебувають в тоні 1.5 гнів, а також 2.0 антагонізм, із задоволенням дивляться Lifenews.

Тобто Lifenews всі свої репортажі, передачі, сюжети створює саме в емоційному тоні гніву, що межує з антагонізмом! Це і є ключове дане цього дослідження. Я не знаю, чи використовує Lifenews шкалу емоційних тонів свідомо, чи це лише випадково вдало знайдений прийом, проте аналіз їхньої роботи вказує саме на це. До речі, ця  цікава особливість шкали емоційних тонів пояснює також і таке явище, як «страшний і кривавий російський бунт». За визначенням під час бунту зникають усі чинники, що заганяють росіян у страх і ті піднімаються в емоційний тон гніву з усіма наслідками.

Це ж явище пояснює дивовижний факт: як зрозуміти, що ідеологія фашизму (скінхедів тощо), створена білими європейцями, стала настільки популярною серед жовтих азіатів-росіян, яких ця ж ідеологія покликана була знищити? 

Річ у тім, що політичні погляди також можна накласти на цю шкалу. Тоді це матиме такий вигляд:

4.0  ентузіазм
3.5  радість                         лібералізм
3.0  консерватизм                  демократія
2.5  нудьга
2.0  антагонізм
1.5  гнів                                   фашизм
1.1  прихована ворожість      комунізм
1.0  страх
0.5  горе
0.1  апатія

З наведеної вище шкали стає зрозумілим, що російська пропаганда цілеспрямовано культивує ідеологію фашизму (скінхедів, жовтого азійського неорасизму тощо).   

З чого почати? Почати потрібно з визначення середнього емоційного тону людей в країні, в якій починають «ставити» контрпропаганду Lifenews. Той факт, що як українці, так і американці з європейцями, визнають ефективність пропаганди азіатів, вже означає, що серед них предостатньо людей в емоційному тоні 1.5 гнів, 2.0 антагонізм.

Висновки:
- через те, що серед українських, американських і європейських ЗМІ, що подають інформацію відповідно до міжнародних стандартів, (а це емоційний тон близько 3.0 консерватизм), відсутні такі, що подають інформацію в емоційному тоні 1.5 гнів, то їх з успіхом заміщує Lifenews, що, власне, й заповнює цей інформаційний вакуум;
- російська пропаганда цілеспрямовано культивує ідеологію фашизму (скінхедів, жовтого азійського неорасизму тощо);
- для того, щоб ефективною пропагандою було охоплене все 100% населення будь-якої країни, то її ЗМІ мають подавати інформацію не лише в емоційному тоні 1.5 чи 2.0, а й у кожному рівні шкали емоційних тонів.  

Немає коментарів:

Дописати коментар