1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

неділю, грудня 21, 2014

95. Нормандська, антинормандська, хозарська, кельтська та інших теорій походження Русі - спростування

"Студент у поношеній картатій ковбойці і в старомодних круглих окулярах на гострому носі піднявся на трибуну. На його появу зала не реагувавала.


Кожен продовжував доводити сусідові своє єдино правильне рішення. Але студент був наполегливий, постукав пальцем по мікрофону й дочекався, поки зал зверне на нього увагу. Впевнившись, що його слухають, він почав:

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

- Завдання: бомбардувальник "М-4" над Сполученими Штатами. Барвник абсолютний - зовсім не пропускає радіацію. Припустимо, нам вдалося такий створити. Висота 15 000 метрів. За кілометр від літака вибухає стандартний атомний вибуховий заряд ракети "Найк Геркулес", тротиловий еквівалент 10 кілотон. Питання: що станеться з бомбардувальником? Відповідь: його зімне ударною хвилею. Висновок: спебарвник потрібен стратегічному бомбардувальнику, як мертвому припарки!...

...Але доводи студента були залізними, нічого захищати літака від одного виду ураження, поки від інших немає літаку в повітрі жодного захисту, ні від ударної хвилі, ні від світлового випромінювання, ні від електромагнітного імпульсу, який геть виводить всю електроніку з ладу.

Того ж дня о 21.00 повний зміст промови студента Касатонова було повідомлено Центральному Комітету, а о 21.03 Головне управління спеціальних барвників припинило своє існування."

Таку довгу цитату з чудової книги Віктора Суворова "Визволитель" я навожу для того, щоб читач зрозумів логіку моїх подальших доказів. Усі ці теорії покликані пояснити, коли ж виникла держава Русь зі столицею в Києві й відколи ми, русичі-русини-українці ведемо час виникнення власної державності.

Для противаги подаю ще одну цитату.

"Коли ж дійшло до орбіти Сонця, виявилося, що наш перший праукраїнський календар за місячним циклом не точний. Учені брахмани та волхви довго працювали одночасно над другим праукраїнським календарем і над зміною релігійної орієнтації, завершення котрої відбулося 21 – 22 березня 5508 року до н.е. на почесному ВІЧІ в місті, котре потім назвали ЗВЯГЕЛЕМ. У 1793 році окупаційний уряд Росії перейменував Звягель на Новоград-Волинський, очевидно, лякаючись історизму першої назви.

ЗВЯГЕЛЬ у санскриті дослівно означає СВЯТО СОНЦЯ, або ТРІУМФ СОНЦЕПОКЛОННИКІВ. Звягель увійшов до нашої праісторії як великий реформатор. Тут прийнято розроблений другий праукраїнський календар за сонячним циклом починаючи з 21 – 22 березня 5508 року. Крім того, тут прийнята нова релігія сонцепоклонництва. Бо при опрацюванні другого праукраїнського календаря, за котрим наші предки прожили 6496 років, тобто до 988 року за новою ерою, тодішні вчені виявили первинність ролі Сонця в започаткуванні життя на Землі та його підтримці."
http://iai.donetsk.ua/_u/iai/dtp/CONF/13_2003/articles/stat52.html

Всі вищезгадані теорії подаються так, буцімто саме вони пояснюють відколи почався відлік державності Русі, відколи почалося існування нації, відколи почалася її історія. Насправді період Русь є лише фрагментом нашої багатотисячолітньої історії. І той факт, що нині вже 7522 (2014) рік за нашим справді український календарем є найкращим тому доказом. "Велесова книга" лише підтверджує сказане вище.
Слава Україні! 

Немає коментарів:

Дописати коментар