1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, вересня 09, 2014

75. Нємцов: соцопитування в Росії - як розмова соціолога з обдовбаною коксом і горілкою людиною

«Опитування громадської думки в сучасній Росії мені нагадує розмову соціолога з обдовбаною коксом і горілкою людиною: чорне їй здається білим, брехня - правдою, зло - добром», - написав у Facebook російський опозиціонер Борис Нємцов. 

І навів, як він вважає, неспростовні факти повного провалу Путіна на міжнародній арені. «А громадянам, які перебувають у стані важкого наркотичного імперського сп'яніння, здається, що міжнародні досягнення Путіна величезні. Ну, не страшно. Протверезіють, потім ломка і всі зрозуміють», - додав він. 

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Ось наведені Нємцовим факти провалу Путіна. 

1. Хотів, щоб Україна залишалася позаблоковою країною, нейтральною й дружньою. Підсумок - Україна рветься в НАТО. На території країни відбуваються спільні навчання з арміями країн Альянсу. Крім того, Київ заявив про постачання західної зброї для Збройних сил України. 

2. Хотів послабити Північноатлантичний альянс. Підсумок - НАТО посилюється, військові бюджети західних країн зростають. 

3. Хотів вбити клин між Європою та Америкою. Підсумок - консолідація країн Заходу перед загрозою путінської агресії. І санкції синхронно вводять, і діють спільно. 

4. Хотів поглибити роз'єднаність між східними й західними регіонами України. Підсумок - виникла політично єдина нація (за винятком частини Донецької й Луганської областей). Вперше після здобуття Незалежності впродовж президентської кампанії кандидат Порошенко переміг у всіх без винятку регіонах країни. До втручання Путіна Захід України голосував за одного кандидата, Схід - за іншого. (2010 Захід за Тимошенко, Схід за Януковича, 2004-2005 Захід за Ющенка, Схід за Януковича). 

5. Хотів, щоб Україна вступила в Митний Союз. Підсумок - цього не буде ніколи. Україна підписала Угоду про асоціацію з ЄС і хоче євроінтеграції. 

6. Хотів створити маріонеткову державу Новоросія від Донецька до Одеси. Підсумок - контролює меншу частину Донецької та Луганської областей. Загинуло 3000 осіб - росіян і українців. 

7. Хотів посилити свій вплив у світі. Підсумок - став ізгоєм. А країна під санкціями. 

8. Хотів продовольчими санкціями покарати Захід. Підсумок - покарав російський народ. Ціни на продукти зросли (на м'ясо до 40%, на молоко до 20%), а на Заході впали. 

9. Хотів мати в Києві лояльну собі владу а-ля Янукович. Отримав - 100% антипутінську. 

10. Хотів, щоб український народ його поважав. Отримав Путін-сам знаєте хто! 

11. Хотів розширення Євразійського Союзу. Підсумок - розширився Європейський Союз. За роки правління Путіна в ЄС вступили 13 країн (зараз 28), а до Путіна ніхто. Навіть Казахстан замислюється чи не вийти йому з-під опіки путінської Росії.

джерело: http://sprotyv.info/ru/news/4717-nemcov-socoprosy-v-rossii-kak-razgovor-sociologa-s-obdolbannym-koksom-i-vodkoy-chelovekom

Немає коментарів:

Дописати коментар