1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, липня 05, 2014

58. Перший український посібник з контрпропаганди для журналістів (у питаннях і відповідях)

Для кого цей посібник?
Рекомендовано журналістам, професійним українським політтехнологам, керівникам українських партій та рухів, телерадіоканалів, періодичних видань, вищому керівництву української держави (проукраїнського Президента та його команди), міжнародним дипломатичним службам, так і широкому загалу небайдужих українських читачів, що власними свідомими поглядами й зусиллями рухають Україну до свободи. Отримавши перешліть друзям. Яка мета цього посібника?


Мета посібника:
-дати загальне уявлення про предмет
-подати практичні приклади
-надати читачу базу даних, що будуть спонукати його до причинного мислення
-навчити читача самостійно робити висновки.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Завдяки якій проведеній роботі з'явився цей посібник?
Поява цього посібника стала можливою завдяки попереднім роботам автора, де досліджувалися проблеми маніпулювання свідомістю людини, що є логічним продовженням низки статей:

Проблеми зомбування росіян. Аналітичні матеріали політтехнологій
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/14.html

Проблеми дезомбування росіян. Аналітичні матеріали політтехнолога 
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/15.html

Проблеми вбивства білоруської нації. Аналітичні матеріали політтехнолога
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/13.html

Проблеми промивання мозку українцям. Аналітичні матеріали політтехнолога
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/11.html

Що є основою управління РФ?
"Промивання мозку", масова пропаганда, маніпуляції масовою свідомістю людей - основа управління країною РФ. 

Хто і як довів на практиці, що пропаганда - це зброя?
Пропаганда - це зброя. І росіяни це блискуче довели й щодня чудово доводять на практиці. Аншлюс АРК й події навколо АТО цьому найкращі приклади.

Що означає слово пропаганда?
Пропага́нда (лат. propaganda дослівно - «яка підлягає поширенню (віра)», від лат. propago — «поширюю») - форма комунікації, спрямована на поширення фактів, аргументів, чуток та інших відомостей для впливу на суспільну думку на користь певної спільної справи чи громадської позиції. Пропаганда зазвичай повторюється та розповсюджується через різні засоби масової інформації, щоб сформувати обраний результат суспільної думки. ВІКІ

Що означає слово контрпропаганда?
Контрпропаганда - це створення модифікованого інформаційного потоку з метою послаблення, а в ідеалі - повної ліквідації ефекту від пропаганди ворога.

На роботах якого автора вибудовано всю систему пропаганди в РФ?
На сьогодні так званий “Російський світ” (складний випадок) послуговується рекомендацією одіозного гітлерівського міністра рейхспропаганди доктора Йозефа Геббельса: “Нічого не доводьте. Просто звинувачуйте”. 

Чи можна десь знайти цьому підтвердження?
Можна. Президент РФ Путін на зустрічі з євреями Москви назвав Геббельса талановитою людиною:
"Він домагався свого, він був талановитою людиною".

Що, вочевидь, думають американці і європейці про українців?
АТО проводиться вкрай мляво, нерішуче. Реформи не проводяться. Силові структури не чистяться від зрадників. Чимало українських діячів вганяються в ступор від однієї лише думки про збройний захист України від східного агресора. Очевидно українці хочуть, як думають американці і європейці, щоб азіати їх добивали. 

Як змінювалися назви ідеологій азіатів? 
Знавці історії пам'ятають, що ідологія окупантів-азіатів, змінюючись, була якоюсь не щирою: думали одне, писали інше, робили третє. То "великі монголи", то "вєлікарусскай шовінізм", то "марксизм-ленінізм", то "перебудова". І лише з сучасними російськими гебільними вождями справжні прагнення тамтешніх еліт та їхнє пропагандивне оформлення стало збалансованим. 

На що вказує слово "Велико-", що раніше ставилося перед назвою країни, народу?
Велико-, це слово, що раніше ставилося перед назвою країни, народу, щоб показати їхній залежний, колоніальний статус. 
Приклади.
Мала Британія - це, власне, і є Британія, Англія, острови, метрополія. Велика Британія, Великобританія - переважно залежні від Британії колонії й домініони, все те, що називалося Британською імперією. Цікаво, що в сучасній Англії намагаються нівелювати використання домену .gb, щоб уникнути виплат раніше колонізованим народам, до яких білі англійці ставилися вкрай упосліджено, називаючи "папуасами", "тубільцями".   
Мала Русь - це, власне, і є Русь, Київське князівство та кілька князівств навколо нього, метрополія. Велика Русь, великороси - переважно залежні від Руси колонії, що сплачували данину метрополії, Києву.  


Чому російських вчених не запрошували на симпозіуми вченів-славістів?
Ще у 18 столітті російських вчених не запрошували на симпозіуми вченів-славістів з однієї й дуже поважної причини: росіяни не слов'яни. 


Яке точне визначення сучасної ідеології РФ? 
"Жовтий азійський неорасизм" - повне визнчення потворної політики, яку проводить нині РФ. 

Що лежить в основі ідеології сучасної РФ?
Саме расизм лежав і лежить в основі всіх попередніх і сучасних світоглядних тенденцій держутворень, у яких були сучасні росіяни, починаючи від у хронологічному порядку: Кацапстан, Московське князівство, Золота орда, Залісна Орда, Мала Татарія, Московське князівство, Російська імперія, Російська федерація. 

Що означає слово расизм?
Расизм – світогляд і політичні теорії та практичні дії, що ґрунтуються на расовій дискримінації, на уявленні про поділ людей на біологічно різні групи на основі видимих особливостей зовнішнього вигляду, як-от: колір шкіри, структура та колір волосся, рис обличчя, будова тіла тощо, тобто на раси, і різному ставленні до людей та їхніх спільнот залежно від приналежності до цих рас. ВІКІ 

Наскільки вдалим є вибір ідеології расизму для державотворення РФ?


Невдалий. Однозначно. Расизм був об'єднавчою державною політикою, наприклад, у США на певному історичному етапі їх розвитку чи в ПАР, де расизм став причиною згуртування націй. Проте американцям вистачило політичної волі своєчасно відмовитися, в подальшому, від цього згубного шляху розвитку, а південноафриканцям – ні, що їх і згубило.

Широкомасштабні санкції всього цивілізованого світу усунули уряд расистів з цієї країни. Так само буде й з РФ - усунення режиму й дезінтеграція країни.

Який результат може дати об'єктивне генетичне дослідження?
 Вченими Російської академії наук було проведено генетичне дослідження. Встановлено, що понад 90% усіх росіян мають "азійський ген". Тобто належать до жовтої азійської раси, монголоїдів. Носії "азійського гену" відомі вразливістю до такої хімічної сполуки, як С2Н5ОН. Це хімічна формула етилового спирту, алкоголю. При вживанні залежність розвивається майже миттєво.

Чи є інші підтвердження історичного походження росіян?
Є. Колишні сусіди китайців, як на перший погляд етнопсихолога, сучасні росіяни й до нині зберегли чимало спільних з ними суто азійських рис - ксенофобію, крайню закритість суспільства від чужинських впливів, бажання триматися гурту, готовність слухатися одного вождя, навіть характерне випускання повітря крізь зуби (дас-с-с, слюшаюс-с-с, ізвольтєс-с-с) і "азійський ген", власники якого елементарно спиваються. 

 Які згадки у Кримінальному кодексі України є про розпалювання міжнаціональної і міжрасової ворожнечі? Чим вони відрізняються?
 Розпалювання конфлікту між білими українцями й білими, наприклад, поляками, сучасний Кримінальний кодекс України кваліфікує як розпалювання міжнаціональної ворожнечі, позаяк йдеться про конфлікт між різними національностями однієї раси. А ось розпалювання конфлікту між білими українцями й жовтими росіянами кваліфікується вже як розпалювання міжрасової ворожнечі, позаяк йдеться про конфлікт між представниками різних рас.   

Яке покарання чекає на Путіна і його "падєльнікав"?

За пропаганду й підтримку жовтого азійського неорасизму, як державної політики РФ, на цю гоп-компанію чекає покарання відповідно до чинних міждержавних домовленостей, Декларації прав людини ООН, Єврпейської конвенції захисту прав людини.

Чи можна методами аналізу помітити можливу точку відліку початку дрейфу в пропагандивній машині окупантів?
Так. Це можливо. Давайте зараз згадаємо, що в розгромленому й скапітульованому СРСР окупанти не розпалювали міжетнічну ворожнечу. Було все: розпалювання міжнаціональної ворожнечі, складання образливих анекдотиків спецвідділом таємної поліції покійного КДБ про хохлів, жидів, чурбанів, урюків, чукч, (крім кацапів, зрозуміло), провокації, вбивства, а ось розпалювання окупантами міжетнічної ворожнечі не було. Тільки й було чутно, що волання про “братню любов, братні народи, братні стосунки”. Які-такі новоявлені родичі до нас набиваються, схильні до геноцидів і злочинів проти людства? 
Не було в нас рідні з маніяків-убивць!
Не було через одну, проте дуже скандальну причину: окуповані народи, такі як білоруси, українці, прибалти є слов’янами, а от окупанти — ні. 
Тому донедавна московська пропаганда з усіх сил переконувала місцевих мешканців, що вони — такі да слов’яни. Для цього знімаються історичні фільми, типу росіяни мають відношення до слов’ян, переписується історія тощо. Тому й не було в розгромленому й скапітульованому СРСР розпалюваня міжрасової ворожнечі, адже тоді було популярно бути білою людиною, і не популярно жовтою.

В який бік змінюється ідеологія РФ?
Останнім часом став дуже помітним дрейф державної ідеології РФ від протиправних спроб вкрасти історію Руси-України й дискримінаційно називати сучасних росіян слов'янами, до правового визнання того факту, що Золота Орда, власне, нікуди не ділася, й продовжує існувати, але в іншій формі. 
Що сучасні росіяни, є переважно, азіатами. 
Що сучасна РФ є правонаступницею Золотої Орди. 
Що саме уйгурська мова, а не суржик на базі староболгарської, є іхньою прадавньою мовою. 
Що саме іслам є їхньою прадавньою вірою, а не накинуте їм Руссю-Україною впродовж колонізації проти їхнього бажання християнство. 

Чи є приниження одним з проявів жовтого азійського неорасизму?
Так. Є. Азіати кричать: «Бей жидов, хахлов!». Цікава деталь: у кожній ситуації вони намагаються нас принизити. Не довести свою правоту чи ще там чогось, а саме принизити! Це і є одним з проявів жовтого азійського неорасизму.

В якому напрямку може розвиватися сучасна ідеологія РФ?
Певна частина РФ може прагнути оформити цю ідеологію в якусь із форм тоталітаризму, щось на кштлт від фашизму, через одноосібність, до елементів Золотої Орди.
Цей посібник я залишаю відкритим для змін і доповнень - продукту колективної творчості українців.



Немає коментарів:

Дописати коментар