1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

неділю, листопада 24, 2019

Близькосхідна й азійська пропаганда в Україні

''Зеля лох наївся блох сів на лавочку і здох!'' діти 5-6 років

Шановні пані, панове!Пропаганду в Україні в усі часи завжди застосовували окупанти, щоб убезпечитись від українців. 
Зробити їх слухняними. 
Змусити виконувати свою волю. 
Не повставати. 
Не йти на барикади. 
Не скидати злочинний режим чужинців черговою Революцією. 

Минув час від виборів Президента України й ми вже можемо говорити про  сформований режим влади й відчуття, що вони (близькосхідні), зайві на нашому святі життя. Режим вже відчув себе режимом, що він чужий нам. Режим захищається й відчайдушно хоче залишитися при владі. По чому це видно? 

По Віче. 


Два віче на Майдані. На обох надрив патріотизму. Гімни співають. Герої виступають. А про головних винуватців як заціпило. Ні пари з вуст. Лише через слово "наш президент". Тобто обидва "Віче" українців вони ж організували й очолили. Ще й наших законодавців думок залучають. Забужко й інших. Найкраще такі явища сприймати особисто. Коли стоїш, дивишся і слухаєш. На морозі. Швидше розумієш:
Віче 06.10.19 - якщо спротив українців неможливо відвернути, то його треба очолити #ж2
https://zemlj.blogspot.com/2019/10/061019-2.html

Це і є одна з форм пропаганди. "Віче на Майдані", де про головних винуватців (близькосхідних) як заціпило. Ні пари з вуст. Лише через слово "наш президент" це одне. 

А ось "Рух опору капітуляції" це вже інше. Саме за нього агітують підписуватися законодавців думок українців. 

Правда витончено?

Тобто близькосхідні показують, що вони вищі. Кращі за нас. Вони можуть очолити й повести. А ґлюпіє хохлі і є ґлюпі хохлі. Візьмемо, наприклад, виставу. Її афіша на початку статті. Зверніть увагу, хто сидить в центрі. 

Або висловлювання холуїв ЗЄіБєні, що ЗЄ супер-пупер презік і краще нього не буває.

Ще трохи, й ми почуємо, що вони є богообраними. Вони вважають, що їх обрав Бог для виконання певної місії:
112. Яхве против Баала - хроника переворота
http://zemlj.blogspot.com/2016/03/blog-post.html  

Іншими словами принеси-подай, гарматне м'ясо на побігеньках у другорядного Бога — це коротке й вичерпне пояснення того, як нам правильно розуміти їхній термін  "богообрані":
Хрестоматія іудеєзнавства. Навчальний посібник #ж2
https://zemlj.blogspot.com/2019/09/blog-post.html

Якщо тенденція продовжиться, то скоро все буде, як у пана Тараса Шевченка в поемі Гайдамаки:
...Яремо, герш-ту*! Хамів сину!...
*слухай сюди (ідіш)

Тобто донедавна було тотальне засилля брудної азійської пропаганди. Віднедавна ця ніша скоротилася, адже туди увійшли махрові близькосхідні.

Азіати ж гребуть зовсім протилежне. 
Вони упосліджують, принижують українців. 
Вперше це явище описав професор Філіп Карбер, президент Potomac Foundation, в минулому радник прем'єр-міністра Великої Британії Маргарет Тетчер, радник Генерального секретаря НАТО Манфреда Уорнера, радник Міністра оборони та начальника Генерального штабу США. Після прес-конференції в Укрінформі він пояснив, що окупанти застосовують ідеологію расизму як зброю проти українців. Саме тому військово-політичне керівництво РФ цілеспрямовано промиває мозок мешканцям окупованих територій ідеологією, яку можна охарактеризувати як "жовтий російський неорасизм". Саме тому вони вважають себе людьми вищої, жовтої раси, а білих українців зневажливо вважають унтерменшами, "ґлюпімі хохламі", шматком білого свинячого вуха чи щось таке.

Перегляньте серіали, наприклад "Віталька", чи "Останній москаль". 

Особливо добре це видно в одному з серіалів азіатів "Высший пилотаж". 
Відзнято просто, без фантазії, примітивно. Доступно для розуміння розуму рівня значно нижче середнього навіть за убогими тамтешніми мірками. Це перше, що насторожує, адже згідно сюжету йдеться про експлуатацію складної, хоч і вже застарілої, совкової авіаційної техніки. Такий не хитрий прийом застосовують, щоб на тлі льотчиків, професії, згідно давно вже колись сформованого стереотипу, чистої, мужньої, шляхетної, яскраво сформувати уявлення про щось погане.
За часів СРСР так знімали фільми для дітей та юнацтва. Саме тому легко помітити другий політтехнологічний вплив - поведінку персонажів різних національностей. 
Азіат! Однозначно позитивний. Прямий, чесний, може діяти сам, керівник, герой.

І, звісно, упосліджений хохоль. А як же без нього? На поведінку істоти хохлацької національності відразливо й бридко дивитися. Хохоль. Ница істота. Продасть за гроші, підозрілий, недоумкуватий, невмілий, завжди в ганьбі. 

Ну й, звісно, розмовні шоу телебачення азіатів. Туди запрошують недолугих громадян України ватних переконань. І там їх публічно принижують, об них витирають ноги. Там на поведінку істоти хохлацької національності відразливо й бридко дивитися. Хохоль. Ница істота. Продасть за гроші, підозрілий, недоумкуватий, невмілий, завжди в ганьбі.   

Який стан суспільства - такий стан пропаганди. Поведінку азіатів в масі своїй часто можна описати як "прихована ворожість". Це як? Ось так, на прикладі одного окремо взятого громадянина:
46. Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html 

Зрозуміло, що пропаганда близькосхідних тут на голову вища від азійської, прогресивна, інтелектуальна. 

Цікаво, що пропаганду, чи контрпропаганду українців я б поставив би десь посередині, ближче до близькосхідної. І пропаганду цю близькосхідні запровадили не від хорошого життя.

Наприклад. 
Азіати створюють власний аналог SWIFT. Ізолюють свій інтернет від світового. Вийшли з Женевської конвенції щодо захисту цивільного населення під час міжнародних збройних конфліктів. Отже, до чогось готуються. Готові на це піти.

Наприклад.
Так само й близькосхідні в Україні, що віднедавна повністю контролюють українську владу, політику, економіку, банківську сферу, інформаційний простір, силові відомства. Отже, до чогось готуються. Готові на це піти. Тому й знадобилася така пропаганда.

Цікаво, що близькосхідні почали застосовувати політтехнології зливу в унітаз палестинської Інтіфади майже без змін у вигляді Віче. 
Ссцуть, суки!

Азіати українців упосліджують.
Близькосхідні себе улюблених вивищують.

Зрозуміло, що відплатні акції українців, які можуть видатися надмірними, що можуть мати характер помсти близькосхідним за їхні злочини, потенційно можуть вибухнути від будь якої наступної антиукраїнської акції режиму ЗЄіБєні. І це лише питання часу:
Гайдамаки-2
https://zemlj.blogspot.com/2019/07/2.html#more

Ми, неприбуткова громадська організація Міжнародний аналітичний центр права — один із претендентів на звання "Праведники народів світу в Україні". Адже ми вважаємо своїм правозахисним обов'язком попередити громадян України близькосхідного походження й рекомендувати їм негайно залишити нашу землю в бік Землі Обітованої. Адже автобусів, часу й літаків на всіх може не вистачити. 

Слава Україні!

більше по темі:
#ж2
https://zemlj.blogspot.com/p/httpszemlj.html

Немає коментарів:

Дописати коментар